pizza kweekset

 

Pizza kweekset met custom pizza receptenboek

Met deze kweekset kun je je eigen verse kruiden kweken, perfect om toe te voegen aan zelfgemaakte pizza's. Met vier potjes gevuld met verse kruiden tomaat, paprika, oregano en rucola, biedt deze set niet alleen smaakvolle toevoegingen aan pizza's, maar ook een gelegenheid om verbinding te maken met de natuur en de voordelen van verse, zelfgekweekte kruiden te ervaren.

 

Door thuis kruiden te kweken, verminder je je ecologische voetafdruk, omdat je minder afhankelijk bent van verpakte kruiden die vaak worden geïmporteerd en veel verpakkingsafval met zich meebrengen. Bovendien moedigt het kweken van kruiden jullie medewerkers of relaties aan om bewuster om te gaan met voedsel. Het proces van het verzorgen en zien groeien van deze kruiden biedt een moment van rust, waarin je kunt genieten van de eenvoudige vreugde van het zien groeien van je eigen kweekset.


Custom made verrassen? Neem dan contact op met ons team. We vertellen je graag meer over hoe wij voor jullie deze gave set in jullie huisstijl kunnen ontwerpen.

 

Contactformulier