Petten met logo als relatiegeschenk

Wil je petten bedrukken en bestellen? Neem dan eens een kijkje in de relatiegeschenken webshop van Robitex. Het assortiment petten is zeer uitgebreid en petten bedrukken met een logo of persoonlijke boodschap is geen enkel probleem. Petten bieden wij in diverse uitvoeringen, modellen en in tientallen kleuren. Er is dus altijd een pet te vinden die aansluit bij uw doelgroep, promotiedoel en past binnen uw budget. Wil je opvallen met een bedrukte pet? Kiest dan voor een unieke pet, volledig in jouw huisstijl ontworpen en gemaakt. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. 

 

Petten bedrukken met logo

Petten laten bedrukken met logo of persoonlijke boodschap wordt tegenwoordig erg veel gedaan. De pet blijft namelijk een zeer populair relatieschenk. Met name bij sportevenementen is de pet een relatieschenk die veel wordt weggegeven of verkocht. Een bedrukte pet is namelijk niet duur. Met een opvallende opdruk is het daarnaast een ideaal branding artikel om jouw organisatie breed uit te dragen. Petten bedrukt met logo zijn dus niet alleen geschikt om zakelijk weg te geven, ook particulieren zullen dit promotionele artikel zeer waarderen.


Pet drukken, wat is er allemaal mogelijk?

Petten vind je volop in ons standaard assortiment. Daarom kunnen we elke pet goedkoop met uw logo bedrukken. We hebben verschillende posities waarop bedrukt kan worden. Op de klep of op de voorkant of zijkant van de pet, jouw logo en opdruk kan op meerdere plaatsen gedrukt worden. Daarnaast is het mogelijk om het logo in meerdere kleuren op de petjes te laten bedrukken. Je hoeft niet bang te zijn dat het er niet mooi uit komt te zien; wij bedrukken al jaren alle mogelijke petten en werken met machines die hier speciaal geschikt voor zijn. Denken wij dat jouw logo niet mooi uitkomt op de pet van jouw keuze dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden van de bedrukte petten met je te spreken. Wellicht kan het logo iets anders gebruikt worden, met alleen het beeldmerk of kies je liever voor een tekst om de petten mee te bedrukken.
 

Assortiment bedrukte petten

Onze assortiment met bedrukte petten is erg groot. Hier vind je een kleine selectie van de mogelijkheden:

  • Goedkope pet van polyester

  • Pet met alleen zonneklep 

  • Trucker cap

  • Luxe 6 paneels pet

  • Duurzame petten

 

Waarom petten bedrukken met logo?

  • Bedrukte petten worden veel gedragen, vooral tijdens de zomermaanden

  • Het laten bedrukken van petten is goedkoop

  • Petten zijn een algemeen promotieartikel waar je er nooit genoeg van op voorraad kunt hebben

  • Een pet met opdruk heeft een hoge attentiewaarde

  • Jouw logo komt veelvuldig onder de aandacht met bedrukte petten, zowel zakelijk als particulier

 

 

Contactformulier