Paraplu bedrukken

 

Paraplu bedrukken met logo

Een paraplu bedrukken met logo is altijd een leuke manier om meer naamsbekendheid te geven aan jouw organisatie. Iedereen heeft namelijk wel een paraplu in huis. Klik hier voor ons complete assortiment paraplu's.  Door het laten bedrukken van de paraplu zal het logo of persoonlijke boodschap altijd zichtbaar zijn. Het assortiment paraplu's is behoorlijk uitgebreid en ze zijn allemaal te bedrukken. 

 

Eenvoudig en goedkoop een paraplu laten bedrukken met uw logo of opdruk

Een bedrukte paraplu met logo is een heel geschikt en veelgebruikt promotieartikel om in te zetten tijdens een herfstactie, bedrukt met jullie logo, om weg te geven aan jullie relaties, klanten of medewerkers. Of zoek je een exclusieve paraplu voor particulier gebruik? Ook dat is mogelijk want onze paraplu’s zijn al vanaf kleine aantallen te bestellen. Met een groot oppervlak voor jouw logo is een paraplu een prachtig reclame artikel dat in het oog springt. Je vindt in onze webshop altijd een kleur paraplu die aansluit bij jouw huisstijl en logo om te laten bedrukken. In één kleur of meerdere kleuren per segment te bedrukken, een bedrukte paraplu met jouw reclame of logo valt gegarandeerd op en wordt veelvuldig gebruikt in ons regenachtige land. En door onze goede inkoopprijzen en geavanceerde bestelsysteem kunnen wij je elke paraplu bedrukt of onbedrukt voor de scherpste prijs aanbieden.

 

Een bedrukte paraplu eenvoudig besteld

Een bedrukte paraplu met logo is bij ons eenvoudig besteld. Binnen een paar kliks heb je de gewenste paraplu met de gewenste kleur al in het winkelmandje geplaatst. Heb je specifieke wensen of staat jouw paraplu of kleur er niet tussen? Neem dan contact op met ons team. Onze collega's helpen je graag verder en gaan voor jou op zoek naar de gewenste paraplu. Wist je trouwens dat wij ook een duurzame relatiegeschenken webshop hebben? Hier vind je alleen maar duurzame relatiegeschenken waaronder ook paraplu's. 

 

Inspirerende ideeën om een bedrukte paraplu met jouw logo of opdruk weg te geven.

  • Je organiseert een leuke wedstrijd in combinatie met social media; je geeft jouw relaties een bedrukte paraplu, vraagt hen er een mooie foto van te maken en op jouw facebookpagina te plaatsen en de mooiste foto wint een prijs. Zo kom je dubbel onder de aandacht en zijn mensen bewust met jouw bedrukte paraplu en dus jouw organisatie bezig.

  • Je hebt een beurs of evenement gepland staan en zoekt een promo artikel die gewild is en niet te veel geld kost. Een promo paraplu kun je al goedkoop laten bedrukken met jouw logo in 1 kleur. Selecteer in de categorie op prijs en de goedkoopste paraplu verschijnt bovenaan.

  • Je organiseert een sales promotion en klanten kunnen bijvoorbeeld een mooie paraplu winnen of kopen met bijvoorbeeld spaarpunten. Met jouw logo ben je dan tijdens én na de actie regelmatig en opvallend onder de aandacht.

  • Je zoekt veelgebruikte promotieartikelen om je buitendienst medewerkers mee te geven? Laat hen een paraplu met jullie bedrijfslogo aan prospects of klanten weggeven. Zo blijft je naam hangen en kom je vaak onder de aandacht.

  • Wil je écht opvallen met een paraplu met jouw logo? Kies dan voor een paraplu met een zogenaamde “wet” bedrukking. Jouw logo of opdruk verschijnt zodra de paraplu nat wordt. Een subtiele manier om jouw logo te bedrukken en origineel en opvallend anders.

  • Een paraplu is een prima merchandise artikel als je bijvoorbeeld fotograaf of kunstenaar bent. Laat de binnenkant van de paraplu volledig full colour bedrukken met jouw foto of kunstwerk en je bent niet alleen opvallend onder de aandacht maar je hebt ook een prachtig branding artikel ter promotie van jouw werk.

 

Contactformulier