Goedkoop papieren tassen bedrukken?

Dan ben je bij Robitex helemaal aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een mooi assortiment papieren tassen al vanaf €0,42 te bestellen!  Bij onze Bestel Snel Service, onderdeel van Robitex BV, vind je diverse formaten papieren tassen in diverse kleuren die je goedkoop kunt laten bedrukken met logo of artwork. Papieren tassen zijn een uitstekend alternatief voor de plastic tassen en zijn een stuk milieuvriendelijker. Dus ook met het oog op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een papieren tas een goede keuze voor promotioneel gebruik.

 

Waarom papieren tassen laten bedrukken met uw logo?

  • Papieren tasjes zijn een goedkoop promotioneel artikel om te laten bedrukken

  • Papieren tassen zijn voor meerdere promotionele doeleinden in te zetten als je met  logo laat bedrukken

  • Papieren tassen zijn milieuvriendelijker dan plastic tassen. Plastic tassen verdwijnen steeds meer uit het straatbeeld en door papieren tassen te laten bedrukken laat je zien dat je om het milieu geeft

 

Promotie artikelen laten bedrukken met logo is erg belangrijk! Jouw organisatie wordt veel meer herkent en dus meer naamsbekendheid! Lees bijvoorbeeld maar eens ons blog "de kracht van een relatiegeschenk". Het bedrukken van relatiegeschenken levert vaak meer op dan reclame op televisie of radio. 

 

Waarom papieren tassen bedrukken bij Robitex? 

 

  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en daardoor weten wij precies de beste levenciers te vinden

  • Hierdoor kunnen wij ook de scherpste prijzen aanbieden

  • Zeer snelle levering

  • Wij hebben Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zeer hoog in het vaandel! 

 

Laat dus je papieren tassen bij ons bedrukken. Neem voor vragen contact met ons op middels dit contactformulier of bel ons op nummer 053 433 31 60. 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent