top 5 - paasgeschenken - robitex

Leuke geschenken voor Pasen top 5

Doordat veel mensen thuis werken op dit moment merk je dat werkgevers steeds vaker iets extra’s doen voor hun personeel om toch zichtbaar te blijven. Zo wordt ook steeds meer aandacht besteed aan Pasen. Het is natuurlijk altijd leuk om attent te zijn. Vandaar dat wij een leuke top 5 van geschenken met Pasen hebben samengesteld.  We hebben een heel erg uitgebreid assortiment met Paas artikelen die te vinden is in een handig blader catalogus. We vinden het echter leuk om een aantal originele geschenken uit te lichten.


Wij hebben verschillende leveranciers waar wij de geschenken kunnen bestellen. We hebben zelfs contacten met een Belgische chocolatier die speciaal voor jouw branche chocolade items kan maken!  Ben je van plan vaker attent te zijn naar het personeel? Dan is onze Altijd Attent shop misschien wel wat voor jou! 

 

Pasen - Happy Truffel paaschick

Paasgeschenk nr 5: Happy Truffel HappyChick

 

De HappyChick is een limited edition van Happy Truffel. Verras iemand dit jaar met het originele Paasgeschenk HappyChick (180g). Een vrolijk en kleurrijk Paaskuiken van heerlijke melkchocolade. Maak kennis met onze nieuwe chocoladetablet met crunchy kleurenballen en ‘discodip’ sprinkles. Een geweldig leuk geschenk wat ook nog eens door de brievenbus past.

 

Pasen - brievenbusgeschenkdoos met paaseitjes

Paasgeschenk nummer 4: Vogelnest doosje met eitjes  

 

Eitjes doen het altijd goed met Pasen. Daarnaast krijgen wij steeds meer de vraag of de items door de brievenbus kunnen. Dit artikel is een leuke samenvoeging van beide en dat ook nog eens voor een schappelijke prijs. In de doos zitten 12 eitjes en 2 Paashazen. De doos kan geleverd worden met een leuke sleeve erom of een kaartje in de doos.

 

Pasen - emmer vol met paaseitjes

Paasgeschenk nummer 3: Emmer met Paaseitjes

 

Wil je iets unieks geven, dan is het leuk om een emmer te geven met hierin Paaseitjes. De emmer is te verkrijgen in verschillende vrolijke kleuren. Het nadeel van dit item is, dat het niet door de brievenbus past.

 

Pasen - Ambachtelijke paaseitjes

Paasgeschenk nummer 2:  Ambachtelijke eitjes

 

Niet de standaard eitjes in de bekende verpakking, maar iets aparts en ook nog eens heel erg lekker. Dat zijn deze ambachtelijk gemaakte eitjes. De eitjes worden geleverd in een mooie luxe doos.  Dit geeft ook nog eens mooi weg en hiermee laat je zien net iets meer aandacht te hebben besteed aan het uitzoeken van een geschenkje.

 

Pasen - Tony Chocolonely paaseditie

Paasgeschenk nummer 1: Tony Chocolony collectie

 

Onze echte nummer 1 is toch de collectie van Tony Chocolony. Deze chocolade is niet alleen heel erg lekker, je kan de verpakking maken zoals je zelf wenst. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende items in een custom made doos te laten maken. De welbekende repen van Tony passen ook heel makkelijk door de brievenbus.

 

Heb je hulp nodig bij het bedenken van een leuk geschenk voor Pasen? Dan helpen wij je natuurlijk graag. Neem dan contact met ons op! Wij kunnen een eigen pakket voor je samenstellen, inclusief kaartje en custom made doosje. Daarnaast pakken we het uiteraard voor je in en verzenden wij het naar de verschillende adressen. Neem een kijkje op onze thema pagina voor Pasen en zet ons aan het werk! 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent