Origineel kerstpakket

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor je personeel of relaties? Dan ben je bij Robitex aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij samen met jou een origineel kerstpakket bedenken. Daarnaast maken wij samen met jou van het geef moment ook iets speciaals. Lees bijvoorbeeld ook eens ons blog "tips voor het geven van een kerstpakket."  Naast onze relatiegeschenken en premiums kun je ook jouw originele kerstpakketten online bij ons bestellen. En al vanaf 10 stuks heb je een origineel kerstpakket dat opvalt en zeker in de smaak zal vallen bij jouw medewerkers. Want het blijft een uitdaging om uw personeel te verrassen met kerstpakketten die origineel zijn. Er is namelijk zóveel keuze. Neem contact met ons op of bel ons op telefoonnummer 053 433 31 60. 

 

Compleet assortiment originele kerstpakketten 

Wij hebben voor jou de mooiste en meest originele kerstpakketten online gezet en in overzichtelijke categorieën ondergebracht zodat je snel jouw originele kerstpakketten kunt vinden en bestellen. Voor elk budget hebben wij kerstpakketten die niet alleen origineel maar ook goed gevuld en verrassend zijn. En dat is toch wat iedereen wil, een groot, feestelijk en vol kerstpakket waar tevens aandacht aan is besteed.  Een origineel kerstpakket hoeft niet letterlijk een kerstpakket te zijn.  Ons assortiment bestaat niet alleen uit originele kerstpakketten maar je kunt ook kiezen voor cadeaubonnen, rituals wellness pakketten, drankpakketten of je kunt jouw medewerkers hun eigen kerstpakket laten samenstellen met ons kerst keuze concept. Er zijn dus meerdere manieren om uw personeel te verrassen dan alleen met een origineel kerstpakket. “Originele kerstpakketten” bieden we dus in de meest brede zin van het woord.

 

Waarom de kerstpakketten bij ons bestellen?

 

Waarom uw originele kerstpakketten online bij ons bestellen?

  • Met meer dan 200 originele kerstpakketten zijn wij een van de grootste kerstpakketten leveranciers van Nederland

  • Vanaf 10 stuks kun je bij ons al bestellen 

  • Boven de €250,- betaal je geen verzendkosten

  • Wij denken out of the box met je mee en maken van het geef moment ook een feestje 

  • Meer dan 25 jaar ervaring

  • Eenvoudig bestelsysteem online

 

Hebben we je kunnen inspireren en wil je een origineel kerstpakket bij ons bestellen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier of bel ons op nummer 053 433 31 60. Wij helpen je graag verder! 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent