Samen sterk

Robitex gelooft in de kracht en waarde van duurzame relaties. Selecteren, de klik opzoeken, opbouwen, uitbouwen en samen successen delen. Met onze klanten, maar zeker ook met onze medewerkers en samenwerkingspartners. Zo investeren we samen in de toekomst. Dat werkt.

 

Maatschappelijk ondernemen

We zijn er van overtuigd dat we als organisatie alleen succesvol kunnen zijn als we ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO) nemen en maatschappelijke betrokkenheid (MBO) proactief uitdragen. We omarmen het principe van people, planet, profit. En ook heel bewust in deze volgorde. Maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid zijn hiermee echt onderdeel van onze bedrijfsvoering. En daar zijn we trots op.

 

Partnerships

Soms gaan we nog een stap verder om onze duurzaamheidsambitie kracht bij te zetten en investeren we in het opzetten van (exclusieve of selectieve) duurzame partnerships. Hierbij is er een dubbelrol weggelegd voor het woord ‘duurzame’.

Aan de ene kant verbinden we ons voor langere tijd aan geselecteerde samenwerkingspartners. Samen willen werken aan succes. Door innovatie of co-creatie. Nu en in de toekomst. Aan de andere kant sluiten we deze specifieke duurzame partnerships alleen met partners die ook een uitgesproken duurzaamheidsambitie hebben. In hun aanpak en/of in hun producten of diensten. Producten of diensten met een dieper verhaal. Zo investeren we samen in de toekomst. Daar houden we van.

 

Maak kennis met …

Superwaste

Be O bottle

CleanPicnic

WakaWaka

Enschede Cadeaukaart

Correctbook

Sheltersuit

The Good Roll

Contactformulier