Ons team

 


Ons team

Persoonlijk, proactief en professioneel. Met onze flinke dosis enthousiasme, kennis & ervaring en vleugje humor. Dat vinden klanten van ons als team. En daar zijn we eigenlijk best trots op. We willen geen leverancier zijn, maar een duurzame partner. Goed luisteren, echt de verbinding opzoeken en met elkaar successen boeken. Daarom geloven wij in favoriet zijn en blijven. Een klein beetje vakidioten zijn we wel, maar dat zien we dan maar als positief. We bruisen van de energie, ideeën en enthousiasme. En dat werkt aanstekelijk! Graag delen we proactief, maar uiteraard kan je ons ook altijd bellen met je vragen of uitdaging. Geen kunstje, maar oprecht vanuit ons DNA. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Ons duurzame klantenbestand is hier het levendige bewijs van. En daar krijgen wij dan energie van..Samen aan de slag!

Maak hieronder maar eens digitaal kennis met het team achter Robitex. Maar liever komen we persoonlijk kennis maken. Klikt het? Dan gaan we graag samen aan de slag.

Daniëlle Kaspers

Directeur

Ik ben ambitieus, gedreven en energiek. Ik hou ervan om snel te schakelen en te anticiperen op behoeftes, dat zorgt voor de snelheid en de dynamiek waar ik van hou. Het motiveren en enthousiasmeren van ons team is mij op het lijf geschreven. Het mooiste aan mijn functie vind ik de vrijheid waardoor ik met open mind dit mooie bedrijf mag aansturen.

Mijn lijfspreuk
Wie niet waagt wie niet wint / Je bepaalt je eigen toekomst.

Monique Becker

Managementassistent

Kernwoorden die op mij van toepassing zijn, zijn Stressbestendig, leergierig en nauwkeurig. De diversiteit aan werkzaamheden binnen mijn functie, de zelfstandigheid en de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen spreken mij het meeste aan.

Mijn lijfspreuk
You never know if you never try…

Martijn Abbink

Account Manager

In mijn werk ben ik snel, flexibel en ik hou ervan om klanten te adviseren. Het leukste aan mijn functie vind ik ons jonge team en elke dag cadeautjes verkopen.

Mijn lijfspreuk
Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Marco Corba

Account Manager

Ik hou van structuur, ben vindingrijk en eerlijk. Het leukste aan mijn functie vind ik de vrijheid en de omgang met klanten en leveranciers. Ik ben lange termijn en klantgericht. Het uitzoeken van diverse vraagstukken en het sourcen van items zijn mijn sterke punten.

Mijn lijfspreuk
Uiteindelijk komt alles goed. En het blijkt elke keer weer te kloppen!

Pim ter Beek

Account Manager

Ik ben klantvriendelijk, behulpzaam en hou van een beetje humor tussendoor. Ik hou ervan om snel te werken op een no-nonsense manier. Waar ik echt goed in ben? In Golfen. Maar het leukste aan mijn functie bij Robitex vind ik de gezelligheid en de tevredenheid van onze klanten.

Mijn lijfspreuk
Samen is niet alleen.

Ivo Poel

Grafisch vormgever

Als ik iets zeg, dan doe ik dat ook. Aanwezig, gek op muziek. Mijn stijl van werken: je kunt het beter 1x goed doen dan 2x fout. Ik ben goed in Photoshop, wat ook wel zo handig is in mijn functie als grafisch vormgever. Elke dag is anders bij Robitex. Geen enkel ontwerp is hetzelfde, elke dag is een nieuwe uitdaging.

Mijn lijfspreuk
Learning never exhaust the mind

Melanie Meester

Sales

Mensen vinden mij authentiek, doortastend & creatief. Ik werk gestructureerd, zet graag een stap extra. Ik ben goed in het omzetten van een (creatief) idee/concept naar iets tastbaars / bruikbaars. Daarbij hou ik graag een helicopterview zonder de details uit het oog te verliezen. De diversiteit aan werkzaamheden maken elke dag weer tot een uitdaging. Geen dag is hetzelfde. Daardoor krijg ik elke keer weer de kans om mijn talenten te ontdekken en mezelf te ontwikkelen.

Mijn lijfspreuk
The only way to do great work is to love what you do

Tim Roetenberg

Logistiek manager

Ik heb een leergierige mentaliteit, altijd opzoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ga graag gestructureerd en geordend te werk, niet geheel onbelangrijk in mijn functie. Communicatie is ook belangrijk zodat je als team zo min mogelijk fouten maakt.

Mijn lijfspreuk
Alles kan als je maar wilt.

Marcel Venix

Marketing & Sales manager

Ik ben een harde werker, vriendelijk en als mensen mij wat vragen dan doe ik het ook. Ik hou van een energieke werkomgeving met veel diversiteit. Dit vind ik in het werk dat ik doe bij Robitex. Daarnaast ben ik gek op de nieuwste technische snufjes en online is mijn sleutelwoord! 

Mijn lijfspreuk
it ain’t over untill it’s over. 

Femke Cobbenhagen

Traffic medewerker

Als persoon ben ik gemotiveerd, resultaatgericht en werk graag hard door. Mensen kennen mij als een spontaan en enthousiast persoon, die graag met én voor mensen wil werken. Geen dag is hetzelfde bij Robitex, elke dag is weer een nieuwe uitdaging.

Mijn lijfspreuk
When life gives you lemons, make lemonade.

 

Contactformulier