Ogu wanddecoratie

 

Ogu wanddecoratie bestellen 

Ogu wanddecoratie en duurzame merkdrager voor ieder bedrijf of instelling. Op originele wijze de nieuwe huisstijl uitrollen? De nieuwe strategie intern tot leven laten komen? Jouw boodschap op unieke wijze presenteren tijdens een beurs, event of ander moment? Een duurzaam relatiegeschenk cadeau geven aan je medewerkers of zakenrelaties? Dat is het idee. Ogu bestellen? Neem contact ons op! 

Partnership

Daarom hebben wij (Ogu™ en Robitex) onze krachten gebundeld in een exclusief partnership voor de promotie- & relatiegeschenkenbranche. Zo hebben we samen de ambitie om bedrijven & instellingen meer merkuitstraling te geven. En dat werkt! Met Ogu’s™ in verschillende soorten & maten en met Kadogu’s (de eigen cadeaubonnen). Door dit partnership kun je nu zelf eenvoudig de Ogu wanddecoratie in onze webshop bestellen en voor een zeer scherpe prijs! Wij zijn er heel erg trots op dat wij Ogu wanddecoratie als onze partner mogen noemen. Dit komt omdat wij zelf ook al duurzaam bezig zijn met een eigen duurzame relatiegeschenken shop.

Ogu wanddecoratie
 

Waarom Ogu wanddecoratie bestellen?

  • Een Ogu wanddecoratie is gemaakt van 100% recyclebaar reboard.

  • Geprint met duurzame inkten.

  • Ontwerp je eigen Ogu™ , zet onze studio aan het werk of kies een bestaand thema.

  • Eenvoudige montage, binnen 5 minuten en zonder gereedschap.

  • Ook met backboard te bestellen. Ideaal voor events of beurzen.

  • Door uniforme afmetingen eenvoudig uit te breiden.

  • Uitstraling van beeld of tekst eenvoudig te vervangen met een refill.

  • Slim en simpel uit te breiden met een Boxxi.

 

Hieronder vind je meer informatie over hoe je de Ogu wanddecoratie moet bevestigen aan de muur. Het is eigenlijk heel erg eenvoudig. Heb je vragen over het ophangen of wil je meteen Ogu wanddecoratie bestellen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier of pak de telefoon en bel ons op nummer 053 433 31 60.  Wij helpen je graag verder! 

Ogu wanddecoratie how to

Contactformulier