Maatschappelijk verantwoord

Als organisatie zijn we persoonlijk klantgedreven & enthousiast energiek en houden we van full service regisseren. Voor onze klanten, maar liever nog met onze klanten. Samen van een merk, moment, event of campagne een ware herinnering maken. Daar doen we het voor. Altijd. Daarom zijn we favoriet van onze klanten. Maar we zijn ambitieus en gaan continu een stapje verder om zodoende ook maatschappelijk favoriet te blijven. Dat noemen we indrukwekkend ondernemen. En dat staat hoog op de agenda. Op hoofdlijnen hanteren we de volgende maatschappelijke ambities.

Bij Robitex zijn we ervan overtuigd dat we als organisatie alleen succesvol kunnen zijn als we ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO) nemen en maatschappelijke betrokkenheid (MBO) proactief uitdragen. Winst is voor ons dan ook niet het primaire doel, maar juist een drijfveer onze verantwoordelijkheid. Een rol die we graag pakken. Daarom omarmen wij het principe van people, planet, profit. En ook heel bewust in deze volgorde. Maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid zijn hiermee echt onderdeel van onze bedrijfsvoering. En daar zijn we trots op.


Hergebruik dozen

We proberen zo veel mogelijk dozen die in ons magazijn komen te hergebruiken. Als we een hergebruikte doos versturen, dan plakken we hier een sticker bij op. Op deze manier weet onze klant dat ze een hergebruikte doos hebben ontvangen. De dozen zijn namelijk niet nieuw en dus soms wat beschadigd. 


Vrijwilligerswerk

Ieder jaar moet iedere collega van ons 20 uur besteden aan vrijwilligerswerk. Deze uren mogen worden besteed tijdens werktijd en deze uren stellen wij ook te beschikking. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich een klein beetje inzet voor de maatschappij. Daarnaast hebben wij ons gecommiteerd aan de Voedselbank. Hiervoor zetten wij ons ook ieder jaar met veel plezier in.


Investeren in de toekomst

Bij Robitex investeren we in het genereren, ontwikkelen en behouden van diverse certificeringen of keurmerken. We beschikken over een EcoVadis Zilver, ISO9001 certificering, NEN 3140 certificaat, MVO branchecertificaat en het certificaat promotional products van de PPP (onze brancheorganisatie). Maar dat is slechts één van onze pijlers. We investeren ook in de duurzame en sociale inzetbaarheid van onze eigen mensen. Dit zien we als een investering in de toekomst. Van onze mensen, onze organisatie en onze maatschappij. Hoe we dat doen? We zetten mensen in hun kracht en verbinden ze aan onze organisatie. Hun kennis en vaardigheden worden als zeer waardevol gezien voor het succes van onze klanten. We stimuleren nieuwe initiatieven, bieden ruimte voor het ontwikkelen van innovaties, voeden ze met up to date kennis of het verder ontwikkelen van hun vaardigheden.

 

Anders denken en samen doen. Om dit te realiseren voert Pazzie business development een project uit dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dit wordt gesteund door het Europees Sociaal Fonds (ESF).
 

 100% Pure Energie

Wij maken gebruik van stroom en gas van 100% Pure Energie.

Pure Energie groene stroom

Contactformulier