Mutsen als relatiegeschenk

Wil je mutsen bestellen en laten bedrukken met een persoonlijke boodschap of logo? Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten mutsen, gemaakt van verschillende materialen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de mutsen te laten bedrukken op verschillende manier en dat voor een zeer lage prijs! Klik hier om ons volledige assortiment mutsen te bekijken. 

Bedrukte mutsen zijn erg populair

Bedrukte mutsen zijn erg populair als relatiegeschenk. Ze zijn licht van gewicht en daarom eenvoudig en goedkoop te verzenden. Uiteraard is een muts in de winter het meest populair, maar heb je wel eens gedacht om een bedrukte muts in de zomer weg te geven? Met een leuke boodschap bedrukt op de muts heb je een ludieke marketingactie te pakken. Wij hebben een zeer breed assortiment en daarom ook zeer scherpe inkoopprijzen bij onze leveranciers. Op deze manier kunnen wij de mutsen erg goedkoop aanbieden. Mocht je dezelfde muts toch ergens goedkoper vinden, dan zorgen wij dat we het ook aan kunnen bieden. 

 

Voorbeelden van bedrukte mutsen

De keuze is enorm en daarom geven we hier wat voorbeelden van wat er eigenlijk allemaal mogelijk is:

  • Goedkope fleece muts is een geweldig product als je de mutsen weg wil geven op een evement of beurs. 

  • Retro schaatsmuts doet het altijd goed bij schaatsverenigingen of wedstrijden. 

  • Wat dacht je van de geweldige Noorse muts. Deze is nog steeds erg populair onder jongeren. 

  • Of verras je personeel met een furhat met oorkleppen. Deze is wat duurder, maar dan geef je ook een luxe bedrukte muts cadeau. 

 

Zit de muts die jij wilt er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice middels dit contactformulier of telefonisch tijdens kantooruren. Het is mogelijk om je eigen muts te laten ontwerpen en deze te laten bedrukken. Wat veel mensen vaak niet weten is de kracht van een bedrukte muts of ander relatiegeschenk. Lees daarom eens ons blog: "de kracht van een relatiegeschenk." Hierin staat te lezen dat een relatiegeschenk vaak een betere impact heeft dan reclame op televisie of radio. 

 

Verras je relaties met een bedrukte muts in een kerstpakket

Geeft een bedrukte muts als cadeau in een kerstpakket! De decembermaanden zijn meestal al koud en dan moet de winter nog komen. Wij hebben ook speciale kerstmutsen die natuurlijk altijd in de smaak vallen! De keuze is enorm en laat daarom mutsen bedrukken bij ons. 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent