MotracLinde relatiegeschenken

MotracLinde & Robitex werken al jaren samen

Robitex stelt voor: MotracLinde. Deze keer hebben wij Marijke Severijnse van MotracLinde een paar vragen gesteld. Zij is al jaren werkzaam bij MotracLinde en kan meer vertellen over de organisatie en de samenwerking met Robitex die al meer dan 5 jaar loopt.

 

Kun je wat meer vertellen over MotracLinde?

"MotracLinde is opgericht in 1954 en exclusief importeur van Linde heftrucks en magazijnvoertuigen. Bij MotracLinde staat kwaliteit voorop. Onze hef- en magazijntrucks van het innovatieve topmerk Linde voldoen aan de hoogste eisen. Of het nu gaat om koop, lease, huur of occasions uit het Linde Approved Programma. In 60 jaar tijd hebben wij een unieke combinatie van kennis en ervaring opgebouwd. Ons totaalaanbod: van advies over magazijninrichting en efficiënte processen, tot op maat samengestelde heftrucks en een 24/7 onderhoudsservice." 

 

Hoe is de samenwerking met Robitex tot stand gekomen? 

"Onze toenmalige relatie geschenkenleverancier hield er mee op en bracht mij in contact met Danielle Kaspers. Ze wist gelijk vanaf het begin wat we wilden en kon snel schakelen. Danielle is een aantal keren bij ons geweest en is goed op de hoogte van wat wij willen. We zijn een A merk en willen dit ook uitstralen. Robitex denk altijd goed met ons mee en geeft ook duidelijk aan als een wild idee van ons niet mooi uitpakt. Die eerlijke communicatie vinden wij belangrijk."

MotracLinde give-aways

Hoe ervaar jij de samenwerking met Robitex?

De samenwerking is erg goed! Zodra ik een email stuur met een idee voor een gadget of relatiegeschenk wordt ik gelijk gebeld door Martijn die er dan mee aan de slag gaat. Is Martijn vrij dan is mijn mail al door iemand anders opgepakt. Hierdoor weet je dat Robitex er serieus mee bezig is. Levertijden worden vrijwel altijd gehaald en anders wordt je tijdig op de hoogte gebracht en wordt er naar een oplossing gezocht. Inmiddels ben ik niet meer de enige binnen ons bedrijf die bij Robitex bestelt, maar hebben ook andere collega's de weg naar hen gevonden. Kortom, wij zijn heel tevreden met Robitex!"

 

Wij zijn erg trots dat een sterk merk als MotracLinde al jaren kiest voor Robitex als leverancier van de give aways en relatiegeschenken. In dit artikel hebben we een kleine greep weergegeven van wat we allemaal voor MotracLinde hebben gedaan. We hopen dat de samenwerking nog jarenlang stand houdt! 

Contactformulier