Mokken als relatiegeschenk

Bedrukte mokken zijn een geweldig relatiegeschenk om weg te geven. Een bedrukte mok staat namelijk in onze top 5 van relatiegeschenken die de meeste indruk achterlaat. Iedereen gebruikt namelijk op het werk wel een mok of beker bij het drinken van koffie of thee. Daarom is het erg belangrijk om deze mokken te bedrukken met logo of leuke booschap. Ons assortiment mokken is zeer uitgebreid en klik hier voor ons assortiment mokken.  Hieronder vind je een selectie van onze meest populaire mokken die te bestellen zijn in kleine aantallen en full colour te bedrukken. 

 

Waarom zijn bedrukte mokken zo populair?

Bedrukte mokken worden overal dagelijks gebruikt. Op kantoren, in werkplaatsen, in huis, café’s, restaurant, kortom, er is altijd wel een gelegenheid om mokken te laten bedrukken. Kijk bij de mok die je wilt laten bedrukken wat de minimale afname en de bedrukkingmogelijkheden zijn. Met het weggeven van een mok met jouw foto, logo of tekst verspreid je de naam van jouw organisatie onder al jouw klanten Als je niet precies weet welke mok eventueel geschikt is voor jou, geven we hieronder een aantal leuke suggesties. 

  • Goedkope mok Monday is onze goedkoopste mok en een leuke mok om te gebruiken tijdens beurzen of events. 

  • Subli mok is een van onze meest populaire mok. De mok heeft een mooie klassieke uitstraling en kan full colour rondom worden bedrukt. 

  • Deze leuke Retro mok wordt geleverd met doosje. Ook dit doosje is te bedrukken met jouw logo. 

  • Thermo mok is erg leuk voor kampeerders en outdoor liefhebbers

  • Luxe keramische mok is een luxe mok en perfect als mooi relatiegeschenk. 

 

De laagste prijs en beste kwaliteit

  • Met tientallen jaren ervaring hebben we de scherpste inkoopprijzen bij onze leveranciers zodat we de mokken tegen de laagste prijs aan kunnen bieden. Inclusief de bedrukking.

  • Door ons moderne bestelsysteem en geavanceerde techniek zijn onze medewerkers veel minder tijd kwijt bij het verwerken van jouw order. Dit scheelt in de prijs!

  • De webshop is een onderdeel van Robitex BV. Wij zijn een van de grootste leveranciers van Nederland, hebben een grote klantenkring en ontvingen in 2021 de award voor Leverancier van het Jaar. Ook heeft onze webshop het ISO9001 keurmerk. Daarmee garanderen we 100% garantie en tevredenheid

  • Onze klantenservice en pro-activiteit worden in elke klantenenquête weer als hoogst gewaardeerd. Door jouw mokken bij ons te bestellen, weet je dus dat je zaken doet met een betrouwbare partner die verstand van zaken heeft.

Heb je een vraag naar aanleiding van het bovenstaande, dan helpen we je graag. Ben je daarnaast op zoek naar andere kantoorartikelen? Neem dan contact op met ons team.

Contactformulier