< Terug naar overzicht

Robitex zomer pakket


 

Het belang van naamsbekendheid in de zomerperiode

 

De zomermaanden zijn over het algemeen een rustige periode. Tijd voor vakantie en het gezin en even geen zakelijke telefoontjes. Hoe belangrijk is het dan om er vóór die tijd voor te zorgen dat je naam niet wordt vergeten?

 

Wie denkt aan de zomer denkt vaak aan fun, ontspannen en een flinke dosis zon! Met zomerse- relatiegeschenken speel je hier handig op in.

Je kunt hierbij denken aan verschillende artikelen, waarvan we graag een selectie op maat voor je maken. Actief zijn op het strand met bedrukte strandballen, frisbees met logo en bedrukte voetballen. Bescherming tegen de zon met bedrukte zonnebrandcrème of zonnebrillen met opdruk. Laat badslippers en badhanddoeken vrolijk bedrukken of creëer je eigen bedrukte koeltas met reclameboodschap. Een leuke powerbank (voor gebruik tijdens de vakantie!) doet het ook altijd goed. Dit zijn slechts enkele voorbeelden voor het inzetten van een zomers relatiegeschenk.

 

Een groot pluspunt is de ruime keus die in verschillende prijsklassen verkrijgbaar is. Zomerse giveaways als een waaier, zonneklep of strandbal zijn goedkoop, maar geven heel leuk weg. Koeltassen, eventueel bedrukt met logo of bedrijfsnaam, zijn in allerlei uitvoeringen en dus diverse prijsklassen verkrijgbaar; van een handig wijnkoeltasje van nog geen euro tot een luxe koeltas inclusief minibarbecue. Hetzelfde geldt voor verschillende modellen zonnebrillen; je bepaalt zelf welk prijskaartje je er aan geeft.

 

Alles draait hierbij om merkbeleving: past een giveaway bij wat je wilt uitstralen als bedrijf? Herkennen mensen zich er in? Heel graag denken wij met je mee! Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent