Leverancier van het jaar

 

Gisteravond was het dan eindelijk zover. De uitreiking van de award Leverancier van het Jaar 2021 vond plaats. Een initiatief van het platform PromZ in samenwerking met de PPP. En dé vakprijs binnen de promotionele branche. Dit keer pakte het vooruitstrevende bedrijf Robitex de winst.

 

Leverancier van het jaar

Favoriet van

Robitex kwam als favoriet uit de bus van de vakjury, leveranciers en het publiek en sleepte daarmee de felbegeerde award binnen. Vanaf nu mag het bedrijf de titel ‘Leverancier van het Jaar’ een jaar lang met trots dragen. Een compliment voor het bedrijf dat zich in de branche onderscheidt op het gebied van creativiteit, duurzaamheid, originaliteit en persoonlijkheid.

 

 

leverancier van het jaar

Wat een FAN-tastisch compliment en een opsteker voor ons team. Wij willen iedereen enorm bedanken die op ons gestemd heeft. Wat een support. Voor ons een opsteker en de drive om onze klanten te blijven verrassen met pakkende merkdragers, passende merkbeleving en slimme merkportals. Er staan weer een aantal mooie nieuwe services en ontwikkelingen op ons programma.” Aldus Daniëlle Kaspers (Eigenaar Robitex).

 

 

Criteria

De vakjury draagt in het eerste stadium van stemmen bedrijven voor. Vervolgens worden de stemmen geteld en krijgen de juryleden een nieuwe lijst van bedrijven die meerdere keren genoemd zijn. Deze lijst wordt vervolgens beoordeeld op onderstaande criteria (rapportcijfer van 1 tot 10). Vervolgens is er een juryberaad, waarbij gekeken wordt naar een ranking. Hierbij vindt een discussie plaats over de diverse criteria en de betreffende bedrijven. Tot slot wordt er een definitieve lijst samengesteld.

 

De stem van de jury telt voor 50%. De publieksstemmen tellen voor 25% en de stemmen van suppliers tellen ook voor 25%.

Leverancier van het jaar

 

Contactformulier