lvhj2021

Leverancier van het jaar

Genomineerd

Yes wij zijn ook dit jaar genomineerd voor de titel ‘Leverancier van het jaar’. Geïnitieerd door het brancheplatform PromZ en dé belangrijkste vakprijs binnen onze branche. Wat een FAN-tastisch compliment voor ons team. En nee dat went echt nooit ;-) .

 

Leverancier van het jaar

Stem op ons

Een nominatie door de vakjury is natuurlijk super, maar dit jaar willen we de enige echte award ook mee naar huis nemen. Wij gaan ervoor, maar daarvoor hebben we jullie publieksstem wel keihard nodig. Je kunt stemmen als klant, relatie, leverancierspartner of gewoon als fan van Robitex.

Mogen we ook op jouw stem (en die van je collega’s) rekenen? Stem eenvoudig en snel op team Robitex via www.leveranciervanhetjaar.nl/stemmen/

 

Namens team Robitex alvast enorm dank voor jullie support.

 

Criteria vakjury

Hoe werkt deze nominatie? De vakjury draagt in het eerste stadium van stemmen bedrijven voor. Vervolgens worden de stemmen geteld en krijgen de juryleden een nieuwe lijst van bedrijven die meerdere keren genoemd zijn. Deze lijst wordt vervolgens beoordeeld op genoemde criteria (rapportcijfer van 1 tot 10). Vervolgens is er een juryberaad, waarbij gekeken wordt naar een ranking, een gemiddelde ranking en een gecompenseerde ranking (hoogte en laagste cijfer is weggehaald). Hierbij vindt een discussie plaats over de diverse criteria en de betreffende bedrijven. Tot slot wordt er een definitieve lijst samengesteld. De criteria in het onderstaande model gelden als belangrijkste pijlers:

Leverancier van het jaar

 

Publieksstemmen

De vakjury ‘Leverancier van het jaar’ heeft gesproken. Nu is het aan onze fans, supporters, business partners, klanten etc. om ons weer een ronde verder te brengen. Vanaf nu gelden de publieksstemmen. Help jij ons naar de winst van deze award? Wij kijken er naar uit.

 

Meer weten over deze award?

Check: www.leveranciervanhetjaar.nl

Contactformulier