Luxe relatiegeschenken

Verras je relaties met iets speciaals

Verras je beste klanten of medewerkers met luxe relatiegeschenken. Soms verdienen mensen echt iets heel erg speciaals. Wij hebben een mooi assortiment luxe relatiegeschenken. Om bijzondere relaties en klanten te verrassen of om jouw medewerkers op een bijzondere reden te bedanken. Exclusieve relatiegeschenken hoeven niet per definitie duur te zijn. Belangrijker is het om aparte, bijzondere en unieke relatiegeschenken te geven zodat de attentiewaarde hoog is en het relatiegeschenk extra op prijs wordt gesteld. Op deze pagina geven we een aantal leuke voorbeelden van luxe relatiegeschenken. Wil je zeker weten dat je geen trend mist, houd dan onze blogs in de gaten.

 

Luxe relatiegeschenken met logo

Het grote voordeel van het bestellen van luxe relatiegeschenken is dat ze in de meeste gevallen in kleine aantallen te bestellen en te bedrukken zijn. De minimale afname en de actuele voorraden vind je bij de relatiegeschenken zodat je direct weet of de luxe relatiegeschenken nog voldoende op voorraad zijn. Ook vind je op de productpagina de uitgebreide omschrijving, het materiaal, de eventuele kleurmogelijkheden en de levertijd. Hieronder geven we een lijst met luxe relatiegeschenken die allemaal te bedrukken zijn met logo:

  • Luxe koffers voor op vakantie of zakenreis 
  • Horloges
  • Gadgets
  • Luxe paraplu's
  • Lederwaren
  • Luxe mappen
  • Luxe geschenksets
  • Duurzame relatiegeschenken

 

Waarom luxe relatiegeschenken bij Robitex bestellen?

Wij van Robitex hebben al jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken. Wij weten precies wat voor soort relatiegeschenken geschikt zijn voor ieder event. Dit geldt helemaal voor de luxe relatiegeschenken omdat wij voor veel grote klanten deze relatiegeschenken hebben geleverd. Wij helpen naast het leveren van de geschenken ook graag met de marketing hier omheen. Onze marketingafdeling beschikt over een ontwerpstudio waardoor we iets moois kunnen maken van het geefmoment.

 

Neem contact met ons op via 053 433 31 60. Wij zitten tijdens kantooruren voor je klaar. Langskomen is ook geen enkel probleem. Wij beschikken over een mooi showroom waar je inspiratie kan opdoen. 

Contactformulier