Keycords met logo als relatiegeschenk

Een keycord laten bedrukken met je logo en weggeven als relatiegeschenk is nog steeds erg populair. Onze webshop bevat een uitgebreid assortiment keycords en lanyards (zoals een keycord ook wel wordt genoemd) met diverse doeleinden en extra’s zodat er altijd een keycord is die je kunt laten bedrukken met jouw logo.
 

Keywords worden gebruikt tijdens diverse gelegenheden. Een keycord laten bedrukken met logo is daarom een promotioneel artikel dat veelvuldig gebruikt zal worden en het is dan ook van belang dat dit goed gebeurt. Robitex weet als geen ander hoe dit moet en staat garant voor kwaliteit en perfect drukwerk.
 

Bedrukte keycords erg populair

Bedrukte keycords zijn nog steeds heel erg populair. Daarom staan de bedrukte keycords nog steeds in onze top 10 van meest bestelde relatiegeschenken. Omdat keycords zoveel populair zijn, vind je in onze webshop naast de standaard keycords die je goedkoop kunt laten bedrukken met logo ook diverse bedrukte keycords met extra functies. Zo zijn er keycords met visitekaarthouder, lanyard met flessenopener, safety buckle (erg belangrijk!), polyester keycords die dubbelzijdig te bedrukken en geweven keycords. Het logo kan in 1 of meerder kleuren worden gedrukt, afhankelijk van jouw huisstijl kleuren, het materiaal keycord en natuurlijk budget.

Bij de keycord die je wilt laten bedrukken, vind je de productinformatie, de bedrukkingsmogelijkheden, de actuele voorraad en de levertijd. Alles wat je nodig hebt om de juiste keuze te maken.


Waarom keycords bedrukken bij Robitex?

  • Robitex bestaat ruim 27 jaar en levert aan zowel het MKB als aan grote landelijke organisaties al decennia lang promotionele artikelen in de breedste zin van het woord

  • Je kunt jouw bedrukte keycords bestellen op elk gewenst tijdstip, dus ook ’s avonds of in het weekend

  • Je kunt ook een kleine oplage keycords bestellen. Bij de productinformatie staat de minimale afname vermeld

  • Bij de keycord die je wilt laten bedrukken staat de levertijd vermeld zodat je direct weet wanneer je de bedrukte keycords in huis hebt

  • Een keycord laten bedrukken gaat eenvoudig en snel online door ons geavanceerde bestelsysteem

  • Gunstige prijzen voor keycords bedrukken.

  • De vermeldde voorraden zijn altijd actueel. 

  • Naast jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor bijvoorbeeld uw bedrukte keycords; wij zijn in het bezit van het ISO9001 certificaat, zijn aangesloten bij brancheorganisaties en kregen in 2021 de award voor Leverancier van het jaar. Uit 1500 branchegenoten wonnen wij!


Heb je vragen over de bedrukte keycords of een andere vraag? Stel ze dan telefonisch of ga naar onze contactpagina. Wij schrijven daarnaast ook interessante blogs. Lees bijvoorbeeld eens het blog "de kracht van een relatiegeschenk" of de "relatiegeschenken trends". Hierin vind je altijd leuke tips en adviezen. 

Contactformulier