Top 5 geschenken voor de winter

Kerstpakketten trends 2020

Het kerstpakketten seizoen is weer begonnen en daarom vinden wij het altijd leuk om hierover een blog te schrijven. Wat zijn de kerstpakketten trends voor 2020 en waar kunnen we jou mee verrassen dit jaar? Door corona is er heel veel gebeurd in de wereld en dit heeft mensen en klanten aan het denken gezet, wat geven we ons personeel, komen we nog fysiek bij elkaar en geef ik iets wat met dit thema corona te maken heeft? Al meteen op zoek naar inspiratie? Ga dan naar onze kerstpagina en lees wat wij te bieden hebben. 

 

Zoek het lokaal met Kerst 2020

Streekproduct - Kerst

Wij krijgen enorm veel aanvragen van onze klanten om lokale of regionale producten. Dit geldt met name voor de food producten. Dit betekent kaas van de lokale kaasboer of een lekkere worst van de lokale slager. Daarom hebben wij samenwerkingen gezocht met leveranciers die ook deze lokale producten kunnen leveren. Soms betaal je wat meer, maar dan geeft je ook wel producten met een goed verhaal en nog eens heel erg lekker van smaak. 

 

Duurzaamheid in 2020

Duurzaam - Kerst

Het was al een enorme Kersttrend in 2019 en dit zet zich in 2020 nog meer door is het verhaal van duurzaamheid. Klanten willen een artikel geven met een verhaal. Tegenwoordig zijn er zo veel gave producten te bedenken met een geweldig verhaal erachter. Denk bijvoorbeeld aan producten van Sheltersuit, Remade Industry of Rebottled. Dit zijn stuk voor stuk leveranciers waarbij het mes aan meerdere kanten snijdt. Ze bestaan uit gerecycled producten, worden meestal gemaakt door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en het zijn nog eens erg mooie producten om te zien.  

 

 

Hippe producten 

Lumiz - Kerst

Waar wij zagen dat vorig jaar een custom made reiskoffer heel erg populair was, zal dat dit jaar door alle omstandigheden niet zijn helaas, want kunnen wij überhaupt volgend jaar wel reizen? Daarom zetten wij dit jaar heel erg in op beleving en sfeer. Gezellig thuis zijn en je huis en tuin mooi maken is nu belangrijker dan ooit. Lekker koken met elkaar en heerlijke gerechten maken. Daarom hebben wij het hele Berghoff assortiment als trend meegenomen in dit blog. Deze pannen en schotels zijn van geweldige kwaliteit en ook nog eens zeer betaalbaar. Deze producten in combinatie met een mooi kookboek en streekproducten is een winnende! 

 

Je kan daarnaast ook denken aan sfeer in de tuin met lampionnen van Lumiz! Deze lampionnen worden DE hit voor de tuin in 2021 en het is geweldig dat je deze producten al kan weggeven in het kerstpakket dit jaar. Alles draait om sfeer en beleving! 

 

 

Contact met Robitex

 

Heb je vragen over de kersttrends voor 2020 of wil je misschien een ideeënbox ontvangen? Neem dan contact met ons op, of ga naar onze speciale kerstpakkettensite. Wij helpen je heel graag verder of maken een mooi voorstel voor je. 

 

Contactformulier