Kerst 2021

 

Een vleugje winterse voorpret

Ho ho ho. Let is snow! De wintermaanden komen eraan. Dé tijd om samen terug te blikken op afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2023. Of het een witte Kerst wordt of niet, dat blijft nog een verrassing. Maar samen zijn en genieten van een aantal sfeervolle dagen. Daar draait deze tijd van het jaar om.

 

Kaarsjes aan, een goede kerstfilm, cadeautjes onder de boom, gezelschapspelletjes bij de open haard en heerlijke kerstdiners. Hoe jullie de ideale feestdagen van jullie mensen er ook uitzien, een pakkend kerstpakket, eindejaarsgeschenk of Kerstkado keuze concept wordt altijd gewaardeerd. Hoe zorg jij ervoor dat december 2022 een herinnering wordt voor jullie medewerkers of relaties? Het team van Robitex helpt je graag. Laat de voorpret maar komen.

 

In 4 stappen naar optimale kerstbeleving

Hoe maak je het geefmoment dit jaar extra bijzonder? Zo doen wij het. Wij helpen je in 4 stappen naar een optimale kerstbeleving of eindejaarsbeleving.

kerst 2021

 

Het verhaal achter

Het juiste cadeau of pakket voor jullie mensen selecteren, dat is persoonlijk. Het moet passen bij jullie medewerkers, merk, missie en het gewenste geefmoment. Alles moet kloppen om samen te pieken. Niet alleen het geschenk op zich is belangrijk, maar vooral het verhaal of de gedachte achter het kerst- of eindejaarsgeschenk bepalen het succes. De verpakking eromheen, een persoonlijke kerstboodschap van directie, een communicatiedrager helemaal in jullie huisstijl of het organiseren een passend geefmoment. Dat noemen we bij Robitex ‘Giving as a service’. Zo maken we het a December to remember.

 

We nodigen je bij voorkeur persoonlijk uit in onze sfeervolle showroom bomvol kerstinspiratie. Dan kunnen we jullie helemaal meenemen in de wondere wereld van relatiegeschenken en laten we je persoonlijk kennis maken met:

 

  • Originele kerstpakketten of custom made cadeauboxen
  • Unieke eindejaarsgeschenken
  • (Digitale) kerstmarkten
  • Kerstkado keuze concepten
  • Cards only keuze concepten

 

Wij zetten je zintuigen op scherp. Beloofd. Dus plan je afspraak vandaag nog.

kerst2021

 

Geschenkopties in beeld

Kan je niet zo lang wachten? Of wil je eerst even zelf je kerstinspiratie opdoen? Dat begrijpen we. Daarom geven we je alvast een digitale impressie. Ontdek onze kersttoppers en kies jullie favoriete geschenkoptie.

 

kerst2021 kerst2021 kerst2021

Originele kerstpakketten

Kerstkado keuze concept

Kerst(inspiratie)box

Een ‘old school’ kerstpakket is populairder dan ooit. Maar dan wel één met een passend thema, pakkend verhaal of bomvol inhoud. Leuk om te krijgen en leuk om te geven. En eenvoudig en snel te bestellen via onze kerstpakketten shop. Thema kerstpakketten, lokale kerstpakketten of duurzame kerstboxen. Welkom voorpret.

Laat je jullie mensen liever hun eigen favoriete kerstcadeau(s) kiezen? Dat kan met ons unieke Kerstkado keuze concept. Een beleving op zich. Op de deurmat of in de digitale brievenbus. Ons concept is een all-in concept gebaseerd op 100% ontzorging en volop mogelijkheden voor een personal touch.

Zit jouw favoriete geschenkoptie er nog niet tussen? Wil je liever een custom made geschenkbox samenstellen voor jullie medewerkers of relaties? Of wil je weten wat de laatste trends zijn voor Kerst 2021? Wij inspireren je graag. Vraag vandaag onze Kerst(inspiratie)box nog digitaal aan.

kerst2021 kerst2021 kerst2021

 

Hoe verras ik ze dit jaar?

December is dé maand om je medewerkers, leveranciers of overige relaties te bedanken of waarderen. Breinbreker van menig enthousiast werkgever is; hoe verras ik ze dit jaar weer? Kerst, Oud & Nieuw of Sinterklaas wat jullie favoriete geefmoment ook is, Robitex verrast je met rake geschenkopties, originele themapakketten of creatieve cadeauboxen met een winters karakter. Zo houden we het graag warm. Maar je kunt zelf natuurlijk ook wat voorwerk doen. In dit geval geven we je graag een aantal tips voor het kiezen van een kerstgeschenk, kerstpakket of het creëren van een kerstbeleving die past bij jullie mensen, merk, missie of moment. Doe er je voordeel mee.

 

Contactformulier