Bedrijfskleding voor de horeca

Grootste assortiment horeca kleding, bedrukt of geborduurd met jullie logo
Bedrijfskleding is er voor alle branches. Kleding voor de horeca is er daar één van maar dit is wel een zeer specifieke soort bedrijfskleding. Nog meer dan bij andere beroepen dient de bedrijfskleding voor jouw horeca gelegenheid comfortabel te zitten bij het serveren, het moet er representatief uitzien en passen bij jullie uitstraling en, niet onbelangrijk, vlekken moeten gemakkelijk te verwijderen zijn. Neem direct contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

 

Specialistische horeca kleding

Voor bedrijfskleding voor de horeca heb je een specialist nodig die verstand heeft van pasvormen, materialen, die kwaliteit levert en die weet welke kleding het beste aansluit bij jouw uitstraling en welke werkkleding het meeste draagcomfort heeft. Bij ons ben je aan het juiste adres. In ons assortiment bedrijfskleding vind je verschillende kledingmerken voor gebruik in jouw horecagelegenheid. Bij de kleding van jouw voorkeur vind je gedetailleerde informatie over de pasvorm, de actuele voorraad, de kleuren, de levertijd en het materiaal. Wij hebben  een voorselectie gemaakt zodat je zeker weet dat jouw horeca kleding van de hoogste kwaliteit en de laagste prijs is. 

 

Bedrijfskleding voor jouw horecagelegenheid

Kies niet voor horeca werkkleding van 100% katoen of een 97/3% katoen/stretch kwaliteit. Die materialen zijn namelijk minder vlekbestendig, je moet ze behoorlijk strijken en ze worden snel vaal. Voor veelvuldig gebruik in de horeca doe je er dus verstandig aan om dit in jouw achterhoofd te houden.


Horeca kleding: wat wil je uitstralen?

Je hebt de keuze uit diverse merken en modellen bedrijfskleding zodat er gegarandeerd een kledinglijn tussen zit die past bij de uitstraling van jullie horecagelegenheid. En dat is zeker niet onbelangrijk. Kies voor kleding die past bij jouw restaurant, café, lunchroom of kroeg. Het is nogal een verschil of je een 5-sterren restaurant runt of een bruin café. Door te kiezen voor de juiste kleding versterk je de uitstraling van jouw bedrijf en straal je eenheid uit.


Andere relatiegeschenken voor de horeca

Je kan bij ons ook terecht voor relatiegeschenken voor de horeca. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Placemats

  • Mokken

  • Kopjes en schoteltjes

  • Viltjes

  • Menukaarthouders

  • Servetten

Heb je vragen over de horeca kleding? Neem dan contact met ons op: 053 433 31 60. 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent