Golfballen bedrukken

Golfballen bedrukken en gebruiken als relatiegeschenk is een ontzettend goed idee. Dit komt omdat golfen tegenwoordig ontzettend populair is. Het is zelfs al de derde sport van Nederland! Er worden erg veel klantdagen georganiseerd op golfclubs en daar horen natuurlijk dan bedrukte golfballen bij. Het is een gewaardeerd en goedkoop promotioneel artikel dat veel gebruikt zal worden. Met jouw opdruk of logo brengt je zo jouw organisatie goedkoop onder de aandacht. 

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Golfballen komen uit ons standaard assortiment. Daarom kunnen we jouw golfbal goedkoop met logo bedrukken. Omdat het om een klein, rond oppervlak gaat, is de maximale opdruk lengte 2,5 cm. Machines kunnen het logo nu eenmaal niet helemaal rondom drukken. Houd dus rekening met het logo of de tekst waarmee je de golfballen wilt laten bedrukken. Wel is het mogelijk om het logo in meerdere kleuren op de golfbal te laten bedrukken. En je hoeft niet bang te zijn dat het er niet mooi uit komt te zien; wij bedrukken al jaren golfballen en werken met machines die hier speciaal geschikt voor zijn. En denken wij dat het logo niet mooi uitkomt op de golfbal dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden van de bedrukte golfballen met je te spreken. Wellicht kan het logo iets anders gebruikt worden, met alleen het beeldmerk of kies je liever voor een tekst om de golfballen mee te bedrukken.

 

Waarom bedrukte golfballen van Robitex?

  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche. We weten precies waar we de ballen moeten inkopen en daarom kunnen wij de beste prijzen garanderen. 

  • Wij beschikken over alle nodige certificaten en daarmee kunnen wij ook de beste kwaliteit garanderen.

  • Binnen een paar dagen heb je de golfballen al in huis en kleine aantallen is geen probleem. 

  • Lees ons blog "de kracht van een relatiegeschenk" en ontdek waarom bedrukte golfballen beter scoort dan reclame op televisie of radio. 

In ons assortiment hebben we allemaal verschillen soorten ballen. Van voetballen, tennisballen tot zelfs een rugbybal, alles is mogelijk.  Klik hier voor onze contactpagina en hoor van ons alle opties. 

Contactformulier