Onze top 5 goedkope relatiegeschenken
 

Leuke relatiegeschenken voor een klein prijsje. Goedkope relatiegeschenken hoeven niet perse slechtere relatiegeschenken te zijn. Dat willen we met dit blog laten zien. Wij hebben namelijk ook een hoop relatiegeschenken voor een lage prijs die een grote impact kunnen bieden. De impact van relatiegeschenken hebben we al een keer eerder beschreven. Mocht je dit blog nog niet hebben gelezen, lees dan zeker het volgende artikel: “de kracht van een relatiegeschenk”. Wij hebben in dit blog een top 5 samengesteld van goedkope relatiegeschenken die bij ons enorm populair zijn! We beginnen met de nummer 5 en eindigen met onze nummer 1!
 

Goedkope relatiegeschenken nummer 5: Notitieblok

Iedereen gebruikt wel eens een notitieblok in vergaderingen of voor de dagelijkse aantekeningen. Een notitieblok is relatief goedkoop en kan eenvoudig worden voorzien van logo. Daarnaast is een notitieblok ook een leuk item om weg te geven bij congressen, cursussen of op beurzen, want het komt namelijk altijd van pas. De kosten voor het bedrukken van deze boekjes zijn meestal slechts een paar cent (afhankelijk van de techniek van het bedrukken).

 

 

Goedkope relatiegeschenken nummer 4: Flesje water

Een waterflesje blijft populair, helemaal in de zomer. Flesjes water kunnen ook worden bedrukt met logo of leuke persoonlijk boodschap. Het weggeven van waterflesjes op beurzen of evenementen gebeurt vaak. Wil je waterflesjes voor de medewerkers en wil je graag een duurzaam alternatief? Laat het ons weten.

 

Goedkope relatiegeschenken nummer 3: T-shirts

Per jaar verkopen wij nog steeds erg veel bedrukte t-shirts en daarmee staat dit artikel op de derde plaatst in onze goedkope relatiegeschenken top 5. Een t-shirt wordt vaak verkocht op evenementen als festivals of concerten. Daarnaast worden t-shirts veel weggegeven aan personeel voor bijvoorbeeld sportevenementen. Het mooie van een t-shirt is dat je veel ruimte hebt om deze te laten bedrukken met een leuke boodschap, mooie logo’s en afbeeldingen.

 

Goedkope relatiegeschenken nummer 2: Lanyard

Een lanyard is beter bekend als een keycord. Het is nog steeds een populair relatiegeschenk en een keycord is niet duur. Een lanyard wordt vaak uitgedeeld bij beurzen of andere evenementen. Dit gebeurt meestal om een visitekaartje of toegangskaart aan te hangen.

 

 

Goedkope relatiegeschenken nummer 1: Pen

Onze absolute nummer 1 voor goedkope relatiegeschenken met een grote impact is de pen. Een bedrukte pen is nog steeds mateloos populair en een pen is een artikel wat iedereen dagelijks gebruikt. Een pen is daarnaast ook nog eens een heel goedkoop relatiegeschenk. Een geweldig artikel dus om weg te geven aan klanten en personeel.

 

Goedkope geschenken zijn altijd leuk om weg te geven 

Er zijn dus veel goedkope relatiegeschenken die geschikt zijn om weg te geven als je een klein budget hebt. Het assortiment van Robitex bevat nog meer goedkope relatiegeschenken en prijsknallers. Ons team denkt graag met je! Voor iedere gelegenheid zijn er vaak meerdere goedkope relatiegeschenken te bedenken. Neem eens contact met ons op en klik op de link om naar onze contactpagina te gaan. Wij zitten voor je klaar!

 

 

Contactformulier