Evoke detachering

 


Evoke detachering & Robitex 

Evoke en Robitex werken sinds kort intensief met elkaar samen. Naast organisaties die lang bij ons klant zijn, vinden we het ook leuk om nieuwe klanten aan het woord te laten. Daarom vinden we het leuk om deze nieuwere klant aan jullie voor te stellen. We hebben Evy Moonen, Marketing & Communicatie Manager bij Evoke, een paar vragen gesteld over Evoke zelf en over de samenwerking met Robitex. Deze vragen en antwoorden hebben we hieronder weergegeven. 

 

Kun je kort wat vertellen over Evoke en haar geschiedenis? 

"Evoke is een detacheringsbureau dat op een slimme manier connecties legt tussen technische professionals op mbo- hbo- en wo-niveau en bedrijven uit de sectoren Technologie, Bouw & Infra en Supply Chain & Logistiek. Het is onze missie om door middel van oprechte interesse verbindingen te leggen die helpen bij de ontwikkeling van ambities. Evoke, Centers you! Wij hebben samenwerking met grote merken als Philips, Unilever, ASML en Enexis. 

 

Kun je kort beschrijven hoe de samenwerking met Robitex eruit ziet?

"De samenwerking met Robitex is ontstaan vanuit onze nieuwe huisstijl, die we in januari 2017 hebben gelanceerd. Centers you is daarbij onze nieuwe pay-off. In samenwerking met Robitex hebben we een geschenkenplan ontwikkeld dat aansluit bij deze gedachte. Zo staat Evoke stil bij belangrijke zakelijke en privè momenten van onze Evokers (gedetacheerde medewerkers) met een passend cadeau."

 

 

Evoke detachering


Kun je in het kort beschrijven hoe jij de samenwerking met Robitex en haar personeelsleden ervaart?

 "Ik kan een samenwerking met Robitex aan iedereen aanraden! Ze denken echt met je mee en weten zich perfect te verplaatsen in de huisstijl, het imago en het doel van onze geschenken. Ik kan er bij Robitex van op aan dat alles goed geregeld is. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en alle ruimte om vragen te stellen kenmerken onze samenwerking."

 

Wij van Robitex hopen dat de samenwerking met Evoke nog jaren gaat duren. Wij zijn in ieder geval blij dat een mooi merk als Evoke kiest voor ons! 

 

Contactformulier