ecovadis brons
 

Bronzen medaille in duurzaamheidsranking EcoVadis

Wij hebben de Bronzen medaille van EcoVadis ontvangen en hier zijn wij ontzettend trots op. Duurzaamheid en MVO zijn belangrijke onderdelen geworden van het bedrijfsleven. Inkopers kijken al lang niet meer enkel naar de productprijs, maar willen ook van hun partners weten welke maatregelen op het gebied van milieubescherming gehanteerd worden, hoe het bedrijf de arbeidsvoorwaarden heeft geregeld en of ze zich aan de wetten en regels houden. De erkende EcoVadis-certificering toont aan dat wij aan de eisen van duurzaam inkopen voldoen en rekening houdt met mens en natuur.

 

Wat houdt het certificaat precies in?

Het in 2007 opgerichte platform EcoVadis stelt CSR-Ratings voor leveranciers uit de globale toeleveringsketen beschikbaar. De duurzaamheidsscores van EcoVadis geven gedetailleerd inzicht in de milieu-, sociale- en ethische risico's in meer dan 200 inkoopcategorieën en 160 landen. Meer dan 65.000 ondernemingen maken gebruik van CSR-ratings van EcoVadis om risico's te beperken, innovatie te stimuleren en transparantie en vertrouwen tussen handelspartners aan te moedigen. Ons Sustainability Report 2020 geeft inzicht in ons beleid, strategieën en concepten rondom duurzaam ondernemen.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer hoog in het vaandel en beschouwen de Bronze-rating van EcoVadis als een erkenning van onze inzet en voortdurende inspanningen die voortvloeien uit onze lange termijnvisie om duurzame groei voor milieu, maatschappij en onderneming te bewerkstelligen. Wij bevestigen hiermee opnieuw onze betrokkenheid bij duurzaamheid en zullen de resultaten in de toekomst blijven verbeteren.

 

EcoVadis: “Uw bedrijf heeft een score behaald van meer dan 45/100. Voor deze prestatie wordt een bronzen EcoVadis-medaille toegekend. Met dit resultaat behoort uw bedrijf tot de top 50% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn. Gefeliciteerd!”

 

Zoals gezegd zijn wij hier enorm trots op en hopen van harte dat meer organisaties ons voorbeeld volgen. Als we allemaal een steentje bijdragen, kunnen we bergen verzetten!

 

Ecovadis score

Contactformulier