Denk met een duurzaam kerstpakket aan het milieu

Ga voor een meer duurzame wereld en bestel een duurzaam kerstpakket. Daarvoor ben je bij Robitex aan het juiste adres. Met een steeds meer duurzame gedachte en zelfs een complete duurzame relatiegeschenken webshop, weten wij voor jou het perfecte duurzame kerstpakket samen te stellen.  De keuze is enorm en wij helpen je graag verder. Niet alleen met het duurzame kerstpakket, maar ook kunnen wij helpen met het geef moment. Het is belangrijk dat je als werkgeven hier ook een leuk moment van maakt. Lees biijvoorbeeld maar eens ons blog "tips voor het geven van een kerstpakket". Als werkgever kun je namelijk van de gelegenheid gebruik maken om ook wat leuks te zeggen tegen je personeel! Zeker als de gedachte achter het kerstpakket duurzaam is! 

 

Compleet assortiment duurzame kerstpakketten

Als je op zoek bent naar kerstpakketten met een duurzaam karakter dan heb je in onze kerstpakketten webshop ruim de keuze uit een diverse duurzame kerstpakketten. Zo kun je kiezen uit fair trade kerstpakketten, kerstpakketten met biologische producten of met een duurzaam karakter.  Duurzame kerstpakketten hebben we voor je in alle prijsklassen en met diverse achterliggende gedachten. Zo hebben we duurzame kerstpakketten gevuld met zuiver biologische producten maar ook voor fair trade kerstpakketten waarmee u de derde wereldbevolking steunt kun je online bij ons bestellen. Daarmee geef je niet alleen een prachtig kerstpakket cadeau maar help je ook de arme landen. Een prachtige kerstgedachte. Wij hebben partnerships afgesloten met een aantal duurzame merken: 

 

Deze leveranciers leveren geweldige producten die je zou kunnen geven als duurzaam kerstpakket. 

 

Waarom een duurzaam kerstpakket bij ons bestellen?

Zoals gezegd zijn wij van Robitex al een paar jaar bezig om onze bedrijfsvoering duurzamer te maken. Dit doen we niet alleen extern met duurzame relatiegeschenken en kerstpakketten, maar ook intern zijn we steeds duurzamer bezig. Daarnaast beschikken wij over alle nodige certificaten en hebben wij zelfs de gouden status bij de CSR certificaat, waar wij echt heel erg trots op zijn. Daarnaast hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring, waardoor we precies weten bij welke leverancier wij aan het juiste adres zijn! 

 

Ga samen met ons voor een meer duurzame wereld en bestel duurzame kerstpakketten. Veel duurzame kerstpakketten zijn al per 10 stuks te bestellen maar heeft u er minder nodig, dan kunt u contact met ons opnemen middels dit contactformulier. Ook als je een specifieke wens hebt, die je niet in onze winkel kunt vinden. Telefonisch kan natuurlijk ook op nummer 053 433 31 60. Samen gaan we voor duurzame kerstpakketten! 

 

Contactformulier