< Terug naar overzicht

Dopper waterfles

Duurzaam is trendy!

Door UNEP - het milieuprogramma van de Verenigde Naties – is 5 juni ingesteld als 'Wereldmilieudag' (World Environment Day) om de bewustwording rondom duurzaamheid nog maar eens te vergroten.
Dat duurzaamheid een essentieel speerpunt is, weet iedereen. Om die reden proberen wij onze relaties zo goed mogelijk te adviseren als het gaat om dit soort geschenken. Onderstaand een aantal voorbeelden van hoe wij je hierin kunnen ontzorgen:

Greengiftshop

Om onze relaties zo goed mogelijk te adviseren hierin hebben wij een greengiftshop ontworpen: www.greengiftshop.nl. In deze shop bieden wij enkel en alleen duurzame relatiegeschenken aan, denk hierbij aan pennen, doppers, tassen, rockbooks etcetera. Dit betreft geschenken gemaakt van duurzame / recyclebare grondstoffen.

solar opladers

(Digitale) ideeënbox

Op basis van je wensen, kernwaarden en het thema gaan we voor je aan de slag en ontwikkelen we een duurzame ideeënbox met vijf giveaway voorstellen (binnen het aangegeven budget). Deze box sturen we digitaal toe, waardoor we vlot kunnen schakelen (en dit
scheelt natuurlijk papier


Duurzame relatiegeschenken webshop

 

Contactformulier