Dutch design chair kopen

Dutch Design Brand is de nieuwe duurzame partner van Robitex

Met veel trots presenteren wij Dutch Design als een nieuwe partner op het gebied van duurzaamheid. Dutch Design Brand, zoals het bedrijf officieel heet, staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Ze streven naar betaalbaar design dat breed toegankelijk moet zijn voor een grote groep mensen. Respect voor mens en milieu is voor hen een basisvoorwaarde en deze delen wij ook! 

 

Dutch Design Brand is bekend geworden door de Dutch Design Chair die in 2011 door het bedrijf is geïntroduceerd. De Dutch Design Chair is een stevig, duurzaam krukje van karton en het werd een enorm succes in zowel Nederland als daarbuiten.  In navolging van dit product ontstond het idee om de lijn verder uit te breiden. Een nieuwe lijn van innovatieve producten van karton en wij van Robitex zijn erg trots dat wij deze lijn kunnen aanbieden. 

 
 

Leuk assortiment artikelen Dutch Design Brand

Op dit moment hebben we de bekende Dutch Design Chair in het assortiment. Deze kan zowel standaard als custom made worden besteld. Daarnaast hebben we ook een leuk Dutch Design Whisom Thile in het assortiment. Dit is een zogenaamd “wijsheid” tegeltje. Een tegeltje gemaakt van karton waarop je een boodschap met markeerstift kan achterlaten. Erg leuk om als relatiegeschenk weg te geven. 

 

Zoals gezegd zijn we erg blij met Dutch Design Brand als nieuwe duurzame partner. Wij blijven op zoek naar nieuwe duurzame partners en met onze duurzame webshop Green Gift shop. Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen, dan horen wij dit graag via ons contactformulier. Daarnaast  zijn wij altijd op zoek naar nieuwe duurzame partners, dus aanmeldingen zijn altijd welkom! 

 

Contactformulier