Geef een drankpakket met kerst

Een kerstgeschenk wat altijd goed in de smaak valt is een drankpakket! Verras jouw relaties met een heerlijk drankpakket deze kerst. Wijn is het meest gegeven relatiegeschenk met kerst en wordt ook altijd gewaardeerd maar een drankpakket is net even iets anders, het valt meer op en de attentiewaarde is dus ook groter. Wij bieden je de keuze uit verschillende soorten drankpakketten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit heerlijke whiskey’s, bierpakketten, cocktail pakketten of diverse likeuren. Maak van het geef moment iets speciaals! Hoe je dat doet lees je hier: "tips voor het geven van een kerstpakket

 

Drankpakket voor een betaalbare prijs

Wilt je geen standaard wijnfles deze kerst dan kiest  je voor een origineel drankpakket voor betaalbare prijzen. Elk drankpakket bestaat uit exclusieve en bekende dranken, soms aangevuld met een extra geschenk zoals bijbehorende glazen. En is dat niet zo, dan kun je deze er eenvoudig bij bestellen. Zo heb je altijd een drankpakket dat net even iets anders is dan de standaard wijnfles.

Een drankpakket bestellen in onze webshop kost niet veel tijd. Je kiest een drankpakket en binnen enkele dagen heb je deze in huis. Wil je echter een drankpakket geven met een persoonlijk tintje? Je kunt er dan voor kiezen om de drankpakketten te laten bedrukken of graveren met jouw logo. Dit kan op de verpakking maar je kunt er ook voor kiezen om het etiket volledig in jouw eigen ontwerp te laten drukken. De mogelijkheden vind je bij het drankpakket naar keuze. En staat jouw wens er niet bij, dan kun je contact met ons opnemen. Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk is eigenlijk bijna alles mogelijk als je een origineel drankpakket zoekt.

 

Waarom een drankpakket bij ons bestellen? 

Wij van Robitex hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten. Hierdoor weten wij precies wat voor drankpakket geschikt is voor wat voor moment. Doordat wij ook zo lang in deze business zitten, weten wij precies waar we de beste inkoopprijzen krijgen. Hierdoor weet je zeker dat je de scherpste prijzen krijgt voor het drankpakket.  Voor de mensen die geen alcohol drinken, kun je bij ons ook een leuk alcoholvrij pakket bestellen. Daarnaast is natuurlijk een leuk Rituals pakket of een ander luxe cadeau erg leuk. Neem contact met ons op en wij maken van december een leuk moment met onder andere een geweldig drankpakket. 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent