Draadloos opladen als relatiegeschenk

Dat draadloos opladen de toekomst is, dat weten inmiddels steeds meer mensen. De nieuwste generaties telefoons hebben de mogelijkheid om draadloos opgeladen te worden. Wat mensen echter niet weten is dat je draadloos opladers ook weg kunt geven als relatiegeschenk. In ons assortiment zitten namelijk steeds meer mooie draadloze opladers! Vaak nog in combinatie met een speaker of bijvoorbeeld een wekker. Bekijk het assortiment draadloze opladers. 

 

Wat is draadloos opladen en hoe werkt het?

Draadloos opladen is zoals gezegd de universele standaard geworden bij de nieuwste telefoons. Op deze manier kun je de telefoon opladen zonder dat je hiervoor stroom nodig hebt. Dit maakt het opladen van je telefoon eenvoudig, efficiënt en natuurlijk zeer effectief.

Om draadloos op te laden heb je natuurlijk een apparaat nodig wat draadloos opladen ondersteund. In dit apparaat wordt de netstroom omgezet naar een hoogfrequentie wisselstroom. Deze wisselstroom wordt vervolgens door het zendercircuit verzonden naar de zenderspoel. Daarnaast creëert de wisselstroom een soort magnetisch veld en dit veld genereert stroom binnen de ontvangstspoel van de telefoon. De stroomtoevoer binnen de ontvangstpoel wordt vervolgens omgezet in gelijkstroom door de ontvangerscircuit waardoor de batterij van het apparaat wordt opgeladen. Er kan dus wel gezegd worden dat het draadloos opladen het overbrengen van vermogen is door middel van elektromagnetische inductie. 


Het draadloos opladen is 100% veilig. Het is mogelijk dat de oplader of telefoon wat warmer wordt, maar dat is niet erg. Het is daarnaast ook niet erg om de telefoon op de oplader te laten liggen terwijl deze al helemaal opgeladen is. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als opladen met een kabel. Ga naar onze assortiment draadloze opladers! 
 

 

Draadloos opladers als relatiegeschenk

Wij hebben in het assortiment steeds meer draadloze opladers zitten. Deze opladers zijn vaak geïntegreerd in andere apparaten zoals een speaker of wekker. Onze collega’s kunnen je perfect adviseren over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunnen zij je ook adviseren over de te gebruikten Wattage. Hoe meer Watt je namelijk gebruikt, hoe sneller de telefoons opgeladen zullen zijn. De nieuwste generatie ondersteund inmiddels al 7,5W/10W.  Als je een draadloze oplader wilt geven, weet je zeker dat je iets innovatiefs geeft aan relaties of medewerkers. Ga naar onze contactpagina als je meer wilt weten over draadloos opladen of pak de telefoon en bel 053 43 31 60.

Vond je dit blog interessant? Deel dit dan op Facebook of LinkedIn! Wij schrijven wekelijks blogs, dus houdt ook onze blogpagina in de gaten.

 

Contactformulier