Doppers bestellen

Dopper be the messenger

De Doppers bestellen is het meest eenvoudig bij de officiële Dopper dealer van Nederland!  Wij hebben namelijk de grote eer gekregen om ons officiële Dopper dealer te mogen noemen. Ga naar onze Green Gift Shop om het hele assortiment Doppers te bekijken. 

 

De Dopper is een waterfles met een boodschap. De boodschap van de Dopper is een mooie boodschap, maar er schuilt verontrustend verhaal achter. De rode draad is het terugdringen van het single used plastic afval. Dit is zo ontzettend belangrijk, want de getallen van het plastic afval zijn bijna niet te bevatten. Het is sowieso goed om na te denken over het milieu en duurzaamheid. Hierover hebben wij al een blog geschreven: “duurzame relatiegeschenken”. Wij raden je zeker aan om dit blog even een te lezen. We weten zeker dat je geïnspireerd raakt en dat je meteen besluit om Doppers bij ons te bestellen.  

 

Heel eenvoudig en snel Doppers bestellen

Het bestellen van de Doppers is erg eenvoudig. Als je onbedrukte Doppers wilt bestellen, dan heb je deze binnen een paar werkdagen al in huis. Bij ons in het assortiment kun je Doppers bestellen van verschillende kleuren. Zo hebben wij de kleuren lichtblauw, donkerblauw, oranje, groen, wit en rood in het assortiment. Daarnaast heeft Dopper ook de Dopper Steel in het assortiment. Deze Dopper is wat duurder, maar ziet er erg fraai uit en daarnaast gaat deze Dopper ook langer mee.  

Dopper sportdop

Doppers bedrukken

Als je de Doppers wilt laten bedrukken, dan zijn er ook verschillende opties mogelijk. Aan de hand van het aantal kleuren in je logo kunnen wij een prijs bepalen en ook de manier van het bedrukken van de Dopper. Je kan er namelijk voor kiezen om je logo helemaal rondom te laten bedrukken door middel van digitale druk, maar ook tampondruk is een optie. Onze collega’s weten precies wat voor Dopper je moet bestellen en met welke manier van drukken jouw logo er het mooiste op komt te staan. Neem hiervoor contact met ons op middels dit contactformulier of telefonisch op nummer 053 433 31 60.  Het bestellen en bedrukken van de Dopper kost meestal ongeveer 2 weken. 

 

De Dopper is een geweldige mooie design waterfles die je weg geeft met een boodschap! Wij zijn als Robitex met onze duurzame relatiegeschenken shop Green Gift Shop erg trots dat wij een erkende en officiële Dopper dealer zijn. Bij ons ben je dus altijd aan het juiste adres!  

 

Contactformulier