Dopper waterfles

Dopper waterfles is de fles met boodschap

Dopper en Robitex zijn een samenwerking aangegaan. Wij zijn erg trots op ons partnerschap metde  Dopper waterfles! Wij van Robitex zijn namelijk bezig om meer duurzaam bezig te zijn. Dit heeft geresulteerd in onze eigen duurzame relatiegeschenken webshop, samenwerking met duurzame partners en dus het partnership met Dopper! Klik hier om naar ons assortiment doppers te gaan. Achter de Dopper waterfles zit een erg mooi gedachte en deze gedachte delen wij ook. Hieronder zullen wij beschrijven wat de gedachte achter de Dopper is. Heb je hier nog vragen over dan horen wij die natuurlijk graag! 

 

Bewust van het milieu met een Dopper waterfles

De missie van Dopper is simpel: mensen bewust maken van het milieu door het aantal single used platic afval te verminderen, iedereen in de wereld toegang geven tot schoon en veilig drinkwater en daarnaast het aanbieden van innovatieve productlijn van duurzame design flessen voor drinkwater. De cijfers liegen er namelijk niet om: 

  • Slechts 1 procent van het plastic afval wordt maar gerecycled

  • 50% van het plastic wordt na 1 keer gebruiken al weggegooid

  • Vrachtladingen vol met plastic verdwijnen er per dag in de oceaan (bewust of onbewust)

  • Sommige oceanen bezitten soms wel 36 keer meer plasticdeeltjes dan plankton

  • 1 Miljoen zeevogels en 100.000 zeezoogdieren worden jaarlijks gedood door het plastic in onze oceanen.

 

Be the messenger met een Dopper waterfles

Door middel van het drinken uit een Dopper draag je al een steentje bij aan het milieu. 5% van de netto verkopen doneert Dopper aan de Dopper Foundation die zorgen voor schoon drinkwater in onder andere Nepal. Doordat je een Dopper jarenlang kan gebruiken, heb je minder platic waterflesjes nodig.

Mensen zien daarnaast dat je uit een hippe waterfles drinkt! Hierdoor kun je de boodschap zefl doorvertellen aan de mensen die vragen waar de Dopper voor staat. Begin dus bij jezelf en bestel Doppers! Neem contact met ons op over alle mogelijkheden, want je kan de Dopper ook laten bedrukken met logo of persoonlijke boodschap! 

 

Contactformulier