Dopper bestellen

 

 

 

 

 

 

Dopper bestellen en bedrukken met logo

Een Dopper bestellen en bedrukken met logo is het meest eenvoudig bij ons. Dit komt omdat wij standaard een groot aantal doppers op voorraad hebben liggen. Een Dopper is een geweldig relatiegeschenk om weg te geven aan personeel en / of klanten. De Dopper is op dit moment ontzettend populair. Dit komt omdat een Dopper een 100% duurzaam product is. Klik op de volgende link om naar ons assortiment Doppers  te gaan. 

 

Dopper heeft een duurzaamheids gedachte

Als je de missie en visie van Dopper leest dan zie je dat het bij hun draait om bewustwording. Mensen moeten zich steeds meer bewust zijn van de hoeveelheid single-use plastic afval die dagelijk wordt weggegooid. Zij hebben drie belangrijke missie pijlers: 

  • Het ontwikkelen van bewustwording over de impact die single-use plastig afval heeft op de wereld

  • Het aanbieden van innovatieve producten met een mooi duurzame design, speciaal voor drinkwater. 

  • Het vergroten van toegang tot schoon drinkwater over de hele wereld

Deze punten zijn stuk voor stuk geweldige missies en wij van Robitex zijn trots dat we de Dopper verkopen. Bij ons is de Dopper te bestellen in kleine aantallen en zelfs is het mogelijk om ze per stuk te bestellen. Op Youtube staat een mooi filmpje over hoe de Dopper wordt gemaakt.

 

Ga met ons voor duurzaam

Wij van Robitex willen meer denken aan het milieu en zijn daarom een duurzame relatiegeschenken website gestart. Deze Green Gift Shop bevat alleen artikelen waarbij nagedacht is over duurzaamheid. Duurzaamheid is natuurlijk een ruim begrip. Wij verstaan onder duurzame relatiegeschenken, geschenken waarbij er voor de productie minder energie en water wordt gebruikt. Daarnaast gaan de relatiegeschenken langer mee of ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Als we allemaal een steentje bijdragen kunnen we bergen verzetten. Begin vandaag dus met het bestellen van een Dopper! Heb je vragen over de Dopper of over onze Green Gift Shop? Klik dan op de volgende link om naar onze contactpagina te gaan of wij zijn telefonisch ook te bereiken op telefoonnummer 053 43 33 160. Ons team  zit tijdens kantooruren voor je klaar om alle vragen te beantwoorden! 

Contactformulier