dag van de zorg

 

Laat je hart spreken

Jullie zorgmedewerkers zorgen het hele jaar voor ons. Op deze ene dag per jaar zorgen wij voor jullie zorgmedewerkers. Want 12 mei 2021 is het alweer zover. De verjaardag van Florence Nightingale (Het symbool voor het beroep van verpleegkundige). Maar in de huidige tijd staat deze datum vooral symbool voor de Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg.

 

Met zorg geselecteerd

Laat je verrassen door één van de originele geschenken uit onze uitgebreide collectie gifts, gadgets of give-aways. Wij hebben er een aantal voor jullie geselecteerd. Welk geschenk is favoriet voor jullie zorgmedewerkers?

bedrukt fruitzonnebloem in blikchocohart dag van de zorgluchtplantjesbiologisch zeep soopRVS drinkflesHappy Hart chocoladeHappy Truffels - 6 stuksHappy Truffels - 4 stuks

Rollen omdraaien

Wat ons het perfecte moment om de rollen een keer om te draaien en zorg te dragen voor de mensen in verplegende beroepen. Jullie zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten. Een podium te geven. Een stukje extra waardering uit te spreken en uit te dragen.

 

Het juiste geschenk

Hoe? Door jullie mensen spontaan te verrassen of op originele wijze te bedanken. Waar? Persoonlijk op de afdeling, op afstand in het postvakje of via de brievenbus thuis. Met welk geschenk? Daar helpen we je graag bij. Dat is maatwerk en mensenwerk. Zo laten we samen ons hart voor de zorg spreken.

 

Jij kiest

Met of zonder logobedrukking? In jullie huisstijl of met een persoonlijke boodschap? Dat is een keuze. Wij inspireren je graag met een digitale ‘Inspiratiebox’ met originele gifts speciaal voor jullie zorgmedewerkers geselecteerd. Daar zorgen wij dan graag weer voor. Vraag hem vandaag nog kosteloos aan.

CTA knop

 

Contactformulier