Custom made relatiegeschenken

Maak van een geefmoment iets speciaals met een custom made relatiegeschenk. Custom made relatiegeschenken zijn erg leuk om weg te geven bij speciale evenementen of als je bijvoorbeeld je werknemers iets extra's wilt geven. In onze shop vind je een enorm aanbod relatiegeschenken, maar als je iets speciaals wilt, dan gaan wij voor jou aan de slag. Wij hebben een speciale ontwerpstudio die voor jou aan de slag gaan om een custom made relatiegeschenk te maken!  Kom met ons in contact en we maken er samen een blijvende herinnering van.  

 

Custom made relatiegeschenken met logo

Het is erg belangrijk dat je een custom made relatiegeschenk laat bedrukken met jouw logo of persoonlijk boodschap. Op deze manier ben je namelijk als bedrijf nog meer zichtbaar bij jouw klanten of medewerkers. Het is essentieel om dit te doen. Lees bijvoorbeeld maar eens ons blog "de kracht van een relatiegeschenk" Het bedrukken van jouw logo op een custom made relatiegeschenk is in de meeste gevallen geen probleem. Het grote voordeel van custom made relatiegeschenken is dat ze vaak in kleine aantallen te bestellen zijn en niemand anders heeft hetzelfde als jou. Je krijgt dus een uniek relatiegeschenk. 

 

Wij denken met je mee

Kom bij ons langs in onze mooie showroom en zie voor welke grote klanten wij al custom made relatiegeschenken hebben gemaakt. Denk hierbij aan FC Twente, Mammoet, Enexis en Avia. In een gesprek met een lekker kopje koffie of thee horen wij van jou wat de wensen zijn, het moment dat je het relatiegeschenk wilt geven en wat de kernwaarden van jouw bedrijf zijn. Onze marketingafdeling gaat dan voor jou aan slag en komen met een aantal mooie voorstellen. Als ze aan de verwachtingen voldoen, gaan we ze laten produceren. Wij kunnen daarnaast ook helpen met het bedenken van een campagne rondom het geef moment

 

Waarom custom made relatiegeschenken bij ons bestellen?

Hieronder vertellen wij nog kort waarom je custom made relatiegeschenken bij ons moet bestellen:

  • Wij hebben al 25 jaar lang ervaring in de branche en weten dus precies welk geschenk geschikt is voor welk moment

  • Door onze ervaring kunnen wij ook de beste inkoopprijzen aanbieden, waardoor je zeker weet dat je ook de beste prijs bij ons bestaald

  • Wij beschikken over alle belangrijke certificaten en dit betekent dat je zeker weet dat onze producten op een goede, eerlijke en duurzame manier worden gemaakt. 

Neem dus contact met ons op middels dit contactformulier of telefonisch op 053 433 31 60. Wij zitten tijdens kantooruren voor je klaar!

Contactformulier