Buttons bedrukken

Buttons bedrukken met naam, logo of tekst is een prima relatiegeschenk om te zorgen dat je meer naamsbekendheid krijgt. Wij hebben meer dan 27 jaar ervaring en hierdoor weten we dat een button laten bedrukken echt werkt! Door onze ervaring weten wij daarnaast de beste inkoopkanalen en hebben wij ook de scherpste prijzen. Wij hebben een ruime keuze aan buttons die passen bij iedere boodschap die je wil uitstralen. Je zoekt de juiste button uit, voert het aantal in en door middel van het artwork dat je opstuurt, kun je de button full colour laten bedrukken. Naast een button kun je ook denken aan naamkaarthouders.

 

Goedkope bedrukte buttons

Omdat buttons strooiartikelen zijn die meestal eenmalig worden weggegeven, houden we de prijs bewust laag zodat het laten bedrukken van de buttons aantrekkelijk blijft. Met een groot branding oppervlak komt jouw organisatie dus onder de aandacht op een goedkope manier. Je kunt jouw buttons laten maken met een full colour ontwerp of laten bedrukken met jouw logo in de originele kleuren. Omdat de buttons digitaal worden gedrukt, kan het logo niet in PMS kleuren worden gedrukt en zal het worden omgezet naar full colour. In het beste geval levert je jouw artwork full colour aan, zo bedrukken we de buttons zoals je ze graag wil hebben en staat u achteraf niet voor verrassingen. Mocht je hier vragen over hebben, dan kunt je contact met ons opnemen.

 

Buttons voor beurzen of evenementen

Buttons zijn geschikt voor elke activiteit en gelegenheid en zijn goedkoop om te laten maken. Heb je een feestelijke activiteit gepland staan? Dan hebben we ook nog veel meer artikelen in onze webshop die u kunt laten bedrukken met artwork of logo. Op die manier maak je een professionele indruk en creëer je eenheid injouw uitstraling. Een kleine greep uit ons assortiment beursartikelen:

Wij hebben dus een zeer ruim assortiment artikelen om te zorgen voor een succesvolle beurs of evenement. 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent