< Terug naar overzicht


 
Boost your summer….. 

Inspiratie
De zomer inspireert. Om dingen net even iets anders aan te pakken. Om frisse ideeën de ruimte te geven. Of om alvast na te denken over een aantal mooie events, acties of momenten om relaties te waarderen, te verbinden of te prikkelen. Van een merk, moment of event een herinnering maken. En daar helpen we je bij Robitex de hele zomerperiode graag weer bij met aantrekkelijk give-aways, originele relatiegeschenken of trendy promotieartikelen.
 

Vakantiesluiting
Uh…. nee wij sluiten niet tijdens de vakantieperiode. Wij gaan door. De hele zomer. Sterker nog we bruisen van de ideeën en energie. Zo hebben we zin om de zomer een extra boost te geven en komen we met een zonnige zomerCADEAUactie. Dus kom in de stemming, bestel deze zomer voor € 2.500 of meer en ontvang één van deze drie geweldige zomertoppers van ons cadeau.


Jouw zomercadeau
Een Ogu™ mini met jouw favoriete (vakantie)foto krijg je cadeau bij bestellingen vanaf          € 2.500. Dé duurzame trend op het gebied van wanddecoratie. Ga je een stapje verder? Vanaf € 5.000 ontvang je al een Madison parasol van ons cadeau. Zie je jezelf al zitten? Plaats je voor 2 september een order van € 10.000 of meer? Dan krijg je een iPad van ons als zomercadeau. Ook ideaal om vanaf september 2016 onze nieuwe website en webshops bekijken.
 

So boost your summer now with great gifts!


Bestelling plaatsen? Offerte aanvragen? Of inspiratie of advies nodig? Het Robitex team helpt je graag. Bel ons op 053 – 433 31 60 of mail ons via info@robitex.nl
 

 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent