Een bodywarmer bedrukken voor medewerkers of relaties

Een bodywarmer bedrukken voor jouw medewerkers of klanten was nog nooit zo eenvoudig. Bij ons heb je namelijk een zeer compleet assortiment bodywarmers die binnen 2 minuten al te bestellen zijn. Een bodywarmer is erg leuk om te gebruiken voor een promotieteam. Dit komt omdat een bodywarmer een erg hip kledingstuk is. Een medewerker met een bodywarmer aan ziet er altijd erg trendy uit. Alle bodywarmers zijn in diverse kleuren en materialen verkrijgbaar, zodat er altijd een bodywarmer te vinden is die past bij jouw uitstraling, doel en huisstijl.

 

Laat bodywarmers altijd bedrukken met logo

Het is belangrijk dat je de bodywarmer laat bedrukken met logo of persoonlijk boodschap zodat jouw bedrijf nog beter zichtbaar is. Het bedrukken is vaak eenvoudig. Wij bieden talrijke mooi kwaliteits bodywarmers in verschillende kleuren, materialen en maten. Je vindt bij ons onder andere stijlvol getailleerde bodywarmes en sportieve bodywarmers voor tijdens het sporten maar ook goedkope promo bodywarmes die groot met logo of opdruk te bedrukken zijn kun je in onze webshop bestellen. Het assortiment is erg groot en mocht je de juiste bodywarmer niet kunnen vinden, dan gaan wij voor jou op zoek. Onze leveranciers kunnen namelijk alles laten maken.  

 

Hoe werkt het bestellen van bedrukte bodywarmers?

  • Je zoekt de bodywarmer uit die je wilt laten bedrukken met jullie logo of opdruk

  • Bij de detailinformatie zie je uit welke materialen de bodywarmers bestaan, wat de actuele voorraad is, in hoeveel kleuren je de bodywarmer kunt bestellen, wat de levertijd is en hoe groot je jouw logo kunt laten bedrukken.

  • Vul het gewenste aantal bodywarmers in en selecteer in hoeveel kleuren je de bodywarmers wilt laten bedrukken

  • Kies de gewenste kleur bodywarmer en de juiste maatvoeringen.

  • Vul uw afleveradres in en selecteer een betalingsmethode.

  • Na het plaatsen van uw bestelling kun je jouw logo of opdruk aanleveren waarmee je de bodywarmers wilt laten bedrukken. Voldoet deze niet aan de drukspecificaties? Dan nemen wij contact met je op. Je ontvangt dus nooit bodywarmers die niet goed gedrukt worden.

  • Zodra de bedrukte bodywarmers klaar zijn, ontvang je van ons een bericht zodat je precies weet wanneer je de bedrukte bodywarmers met logo in huis heeft.

 

In onze webshop vind je een enorme diversiteit aan bedrijfskleding. Wij hebben prachtige jassen, geweldige caps en zelfs sjaals en handschoenen. Alle artikelen zijn te bedrukken met logo of persoonlijke boodschap. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 053 433 31 60. Wij helpen je graag verder! 

Contactformulier