Bidons bedrukken

 

Bidons bedrukken met logo als relatiegeschenk

Bidons bedrukken met logo is een leuke manier om je klanten of persooneel te verrassen. Met het geven van een bedrukte bidon met logo geef je namelijk een leuk sportief relatiegeschenk. Het assortiment bidons is bij ons enorm uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een goedkope bidon, een grote sportbidon of bijvoorbeeld een geweldige Bopp sport bidon.  Alle bidons zijn vaak full colour en helemaal rondom te bestellen. Het grote voordeel van het bestellen van bidons bij ons is dat wij vanaf klein aantallen bedrukken en daarom ook geschikt voor particulieren. Hieronder vind je alvast een mooie selectie van de bidons. 

 

Tacx bidon bestellen Bidon bedrukt met logoBedrukte bidons bestellen

 

Waarom bidons laten bedrukken met uw logo?

Er zijn een aantal redenen te verdenken waarom je een bidon moet laten bedrukken met je logo of persoonlijke boodschap:

 • Bedrukte bidons zijn een geschikt promotioneel artikel of relatiegeschenk tijdens klantenacties of voor jouw relaties.

 • Bedrukte bidons in je eigen huisstijl vallen extra op

 • Bidons bedrukt met logo kunnen snel en relatief goedkoop geleverd worden

 • Bidons met logo laten jouw organisatie veelvuldig onder de aandacht komen

 • Bedrukte bidons met je logo hebben een hoge attentiewaarde en worden langdurig gebruikt

 

Je wilt graag bidons kopen maar niet alleen laten bedrukken met jouw logo? Je kunt ook voor jouw bidons in jouw eigen ontwerp en huisstijl bij ons terecht.

Naast ons standaard assortiment die je kunt laten bedrukken met je logo is het ook mogelijk om een bidon te laten ontwerpen in je eigen vorm en huisstijl. Dit is een service die wij extra bieden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Dit kan via dit contactformulier, maar dat kan natuurlijk ook telefonisch. Wij hebben een team van grafische collega's die aan de slag gaan met je logo en uitstraling. Zo kun je unieke bidons laten ontwerpen die helemaal gemaakt zijn volgens jouw wensen. 

 

Jouw bidons snel en eenvoudig online kopen en laten bedrukken met je logo

 • Als je ons assortiment bidons bekijkt dan zal er altijd een bidon zijn die je aanspreekt.

 • Je klikt deze aan en de detailinformatie over de bidon verschijnt.

 • Bij de detailinformatie zie je hoe groot jouw logo maximaal kan worden gedrukt op de bidon. Ook zie je in hoeveel kleuren jouw logo kan worden gedrukt en op welke plaatsen.

 • Je kiest het gewenste aantal bidons en levert je logo aan waarmee je jouw bidon wilt laten bedrukken

 • Voldoet je logo aan de specificaties dan wordt het productieproces van je bidons direct in gang gebracht.

 • Is dit niet het geval dan neemt onze klantenservice contact met je op. Je ontvangt dus nooit een bidon waar je niet tevreden mee bent.

 • Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander wat er mogelijk is, welke materialen geschikt zijn voor jouw doel en zoeken wij de beste leveranciers zodat wij de bidons goedkoop kunnen laten bedrukken.

 • Wij zijn in het bezit van het ISO9001 certificaat. Dat maakt ons een betrouwbare partner voor niet alleen jouw bedrukte bidons maar voor al jouw promotionele artikelen.

Ben je eventueel op zoek naar een duurzame bidon? Kijk dan eens in onze Green Gift Shop. Hier vind je alleen maar duurzame relatiegeschenken. Met deze relatiegeschenken denk je aan het milieu en toekomstige generaties. Als we allemaal een steentje bijdragen kunnen we bergen ver zetten! 

Contactformulier