< Terug naar overzicht

Bellen op de fiets wordt verboden

Appen of bellen op de fiets wordt strafbaar!

Vanaf 1 juli is het verboden om een telefoon in de hand te houden als je aan het fietsen bent. De boete is niet mals! Als je wordt betrapt dan is de boete €95,-! Het is een geheel verbod voor mobiel elektronische apparaten. Dit betekent dat je dus niet mag bellen, appen en sms’en. Het in de hand houden van een telefoon is dus al verkeerd.

Dit is natuurlijk ook geheel logisch, want je bent gewoon enorm afgeleid in het verkeerd. De exacte cijfers zijn niet helemaal bekend, maar 10 jaar geleden zat het percentrage op 4%. Experts zeggen dat dit de afgelopen jaren verveelvoudigd. Misschien heb je het zelf wel eens gemerkt aan anderen of natuurlijk bij jezelf.

 

Ben jij een flAppdrol?

Speciaal hiervoor hebben wij een aantal leuke gadgets om dat je veilig op de fiets zit en niet meer met de telefoon in de hand hoeft te fietsen. Veel mensen navigeren ook met de telefoon en dit mag uiteraard ook niet meer. Klik je je telefoon in een houder op je fiets, mag je er wél op kijken. En voor het invoeren van een navigatieadres moet je dan even afstappen.


Vind je de ideeën die wij voordragen leuk? Neem dan contact met ons op en wij werken de prijzen voor je uit.

Smartphone houder voor op de fiets

 

 

Contactformulier