Bedrukte doppers voor de lente

Bedrukte Dopper voor de lente

Bedrukte Doppers in de lente!

 

De lente komt eraan en dat betekent weer lekker sportief naar buiten. Natuurlijk neem je dan wat drinken mee en wat is er nu beter om dan te drinken uit een bedrukte Dopper.  Klik op de link om naar ons uitgebreide assortiment Doppers te gaan.

De Dopper is een waterfles met een hele duidelijke boodschap: het terugdringen van het single used plastic afval. Hiervoor hebben ze een prachtige fles ontwikkeld. De fles ziet er niet alleen erg mooi uit, maar hij kan ook jarenlang gebruikt worden. De Dopper is zo ontwikkeld dat deze vaatwasser bestendig is. Ga naar de website van Dopper om het hele verhaal te lezen. Op deze website lees je namelijk ook dat Dopper een deel van de opbrengst doneert aan hun foundation.  Deze Dopper foundation zorgt voor waterbronnen op plekken waar dit niet vanzelfsprekend is.

De Dopper is op verschillende manieren te bedrukken, waardoor je als bedrijf zelf ook de boodschap uitdraagt. Omdat de mensen de Dopper ook vaak gebruiken, ben je dus als bedrijf altijd zichtbaar.

Speciaal voor de lente zijn er nieuwe kleuren Doppers ontwikkeld. Je kan nu kiezen uit onder andere geel, roze, lichtblauw  en mooi zeegroen.  Het mooie van deze kleuren is dat je er eigenlijk spontaan vrolijk van wordt. 

 

Dopper steel bestellen

 

Dopper bedrukken met verschillende technieken

Zoals gezegd is het bedrukken van de Dopper mogelijk op verschillende manieren. Jouw logo of persoonlijk boodschap kan bedrukt worden in full colour rondom, maar ook 1 of 2 kleuren is gewoon mogelijk. Met de nieuwste technieken is digitale druk tegenwoordig een makkelijke, goedkope en snelle methode van bedrukken. Wil je meer weten over druktechnieken? Lees dan ons blog over de druktechnieken bij pennen

De Dopper ligt bij ons standaard op voorraad en hierdoor is de levertijd zeer kort. Het enige wat moet gebeuren is het bedrukken van de Dopper. Ga naar ons assortiment en bestel de Doppers direct.

Mocht je toch geĆÆnteresseerd zijn in een andere duurzame drinkfles? Dan ben je zeker bij ons ook aan het juiste adres! Want in onze speciale duurzame relatiegeschenken shop vind je alleen maar relatiegeschenken met een duurzame boodschap.  Wil je meer informatie naar aanleiding van dit blog? Ga dan naar onze contactpagina of neem telefonisch contact met ons op, op telefoonnummer 053 43 31 60.

Vond je dit blog interessant? Deel het dan op Facebook of LinkedIn! Dat zouden wij natuurlijk enorm waarderen. 

 

Contactformulier