Op zoek naar bedrijfskleding voor de zorg?

Dan ben je bij Robitex aan het juiste adres! Met een zeer grote collectie bedrijfskleding heb je bij Robitex altijd een passend kledingstuk. Voor alle zorgkleding, medische bedrijfskleding en werkkleding voor de apotheek kun je in onze webshop terecht. Wij bieden een uitgebreid aanbod van bedrijfskleding en werkkleding voor de zorgsector in de breedste zin van het woord. In de categorie zorg beroepskleding vind je heren, dames en unisex broeken, blouses, t-shirts, polo’s en jassen. Deze werkkleding is ook geschikt voor medewerkers in de beauty sector en de apothekersbranche. Heb je vragen? Neem direct contact met ons op!

 

Zeer divers assortiment bedrijfskleding zorg

De werkkleding is in diverse lengtes, maten en kleuren online te bestellen zodat er altijd bedrijfskleding te vinden is die het beste aansluit bij jouw doel en budget. Onze zorgkleding is kleurecht, heeft een uitstekende pasvorm en draagcomfort en is van goede kwaliteit. Door uitstekende prijsafspraken en het geautomatiseerde bestelsysteem kunnen wij je de beroepskleding tegen de scherpste prijzen aanbieden. Daarnaast hebben we verschillende relatiegeschenken voor de zorg.

 

Wat is er mogelijk bij het bedrukken van uw zorg bedrijfskleding?

  • Je kunt ervoor kiezen om jouw logo op diverse plaatsen te laten drukken of borduren in verschillende afmetingen. Informatie over de mogelijkheden vindt je bij de bedrijfskleding naar keuze.

  • Je kunt kiezen uit zorg beroepskleding in diverse materialen en voor verschillende prijzen: of je nu op zoek bent naar werkkleding voor de verpleging, verzorging, de apotheek of een beauty of wellness salon; in onze webshop vind je altijd werkkleding voor jouw medewerkers dat aan al jouw wensen voldoet.

  • Voor de gehele zorgsector hebben wij basis werkkleding en bedrijfskleding dat eenvoudig en snel online besteld kan worden en dat kan worden bedrukt met uw logo in 1 of meerdere kleuren.

  • Naast ons online assortiment kun je er ook voor kiezen om jouw bedrijfskleding volledig in eigen huisstijl te laten maken. Wij ontwerpen al meer dan 20 jaar bedrijfskleding en werkkleding voor honderden bedrijven in diverse branches. Als een van de weinige relatiegeschenken leveranciers beschikken wij over een eigen ontwerpstudio met grafische ontwerpers die graag worden uitgedaagd.

 

Niet alleen leverancier van zorg bedrijfskleding

Onze webshop is ervoor bedoeld om snel jouw werkkleding en bedrijfskleding met logo te laten bedrukken maar daarnaast begeleiden wij volledige promotieacties en voeren deze deskundig uit. Wil je dus niet alleen beroepskleding laten bedrukken maar zoek je daarnaast een deskundige en pro-actieve sparringspartner voor de promotie van jouw zorginstelling? Dan kun je contact met ons opnemen via 053-4333160. 

Wij leveren en bedrukken al jaren zowel medische bedrijfskleding als werkkleding voor de gezondheidszorg in de breedste zin van het woord. Een kleine greep uit onze “zorg” klanten:

  • Asito

  • Menzis

  • Naviva

  • VVT

  • Diverse fysiotherapeuten

  • Diverse beauty salons

Contactformulier