Bedrijfskleding bestellen

In onze speciale textiel webshop vind je een mooi assortiment met bedrijfskleding die eenvoudig is te bestellen. Ieder bedrijf heeft wel kleding met daarop een logo of een persoonlijke boodschap. Het is namelijk erg leuk als jouw personeelsleden de bedrijfskleding met trots dragen. Je personeel is natuurlijk het uithangbord voor jouw organisatie. Bij bedrijfskleding kun je natuurlijk ook denken aan kleding voor sportevenementen als een voetbaltoernooi of wielerronde. Prachtig als dan het hele team mooi gekleed is in de kleuren van jouw organisatie met daarop jullie logo of boodschap. 

 

Zeer compleet assortiment bedrijfskleding

Ons assortiment kleding en textiel is enorm. Met wel meer dan 10.000 verschillende items zijn we een van de grootste van Oost-Nederland en we blijven groeien. Veel grote klanten lopen al in bedrijfskleding die ze hebben besteld bij Robitex. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de polo's van Avia, de jassen van Pure Energie en de kleding van Small Steps. Daarnaast wordt de complete merchandise van FC Twente en Heracles Almelo bij ons besteld. Van de kleine kindermaten tot bedrijfskleding voor heren en dames. Mocht je iets speciaals zoeken, neem dan contact met ons op! Wij gaan dan voor je op zoek, want ons netwerk van leveranciers is enorm. 

 

Bedrijfskleding bedrukken met logo

Het bedrukken van de bedrijfskleding met logo is altijd belangrijk. Zo zien mensen altijd van welke organisatie je bent. De kleding die je bij ons kan laten bedrukken is enorm! Hieronder geven we een lijst van bedrijfskleding die bij ons te bedrukken zijn met logo:

 

Specialistische bedrijfskleding per branche

Ook voor specialistische bedrijfskleding per branche ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder vind je een greep uit de branches waarvoor je bedrijfskleding kunt bestellen:

 

Bedrijfskleding met keurmerk

Al onze bedrijfskleding hebben een keurmerk of certificaat. Dit betekent dat de kleding op een juiste en integere manier is geproduceerd. Dit vinden wij ook echt heel belangrijk. Ben je op zoek naar echte duurzame kleding? Neem dan eens een kijkje in onze webshop voor duurzame kleding. Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden? Daar houden wij van en kom met ons in contact! Bel ons op 053 433 30 61 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier