Bedrijfsgeschenken met logo

Ben je op zoek naar bedrijfsgeschenken voor zakelijke relaties of medewerkers? Dan ben je bij Robitex aan het juiste adres met meer dan 50.000 verschillende bedrijfsgeschenken. Op deze pagina vind je leuke ideeen voor een zakelijk geschenk. Wil je meteen naar ons assortiment, klik dan hier om naar ons assortiment relatiegeschenken te gaan. 


Er zijn veel gelegenheden voor het weggeven van bedrijfsgeschenken maar zakelijke geschenken bestel je niet zonder daar goed over na te denken. Het weggeven van bedrijfsgeschenken gebeurt meestal met een doel of achterliggende gedachte en dat kan heel divers zijn. Om bijzondere relaties en klanten te verrassen of om jouw medewerkers op een bijzondere reden te bedanken. De kracht van een geschenk wordt daarbij enorm onderschat. Lees bijvoorbeeld ons blog een "de kracht van een relatiegeschenk" en ontdek waarom een relatie- of bedrijfsgeschenk zo effectief is. 

 

Verschillende soorten bedrijfsgeschenken

Bedrijfsgeschenken zijn er in verschillende prijsklassen en zakelijke geschenken hoeven niet per definitie duur te zijn om gewaardeerd te worden. Belangrijker is het om aparte, bijzondere en unieke bedrijfsgeschenken te geven zodat de attentiewaarde hoog is en het geschenk extra op prijs zal worden gesteld. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om een logo of leuke boodschap op het geschenk te laten bedrukken. Hieronder geven een kleine selectie van beschrijfsgeschenken die bij ons het meest populair zijn:

  • Luxe Koffers
  • Horloges
  • Gadgets
  • Gereedschap
  • Luxe kleding

 

Daarnaast hebben we natuurlijk nog veel meer leuke bedrijfsgeschenken, maar neem daarvoor contact op met onze klantenservice via dit contactformulier of telefonisch via nummer 053 433 31 60. Custom made bedrijfsgeschenken kan natuurlijk ook, daar zijn wij in gespecialiseerd. 

 

Waarom bedrijfsgeschenken bij Robitex bestellen?

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche en een grote vaste klantenkring met bedrijven uit diverse branches zijn wij dé partner voor alle bedrijfsgeschenken. Al jarenlang voorzien we grote, bekende bedrijven zoals onder andere de Koninklijke Luchtmacht, Avia, Menzis, Malibu, Grolsch en Rayban van hun relatiegeschenken en premiums. We bezoeken meerdere keren per jaar branche beurzen over heel de wereld om voor u op zoek te gaan naar de nieuwste en meest originele bedrijfsgeschenken en relatiegeschenken. En door de beste prijsafspraken kunnen we je online alle bedrijfsgeschenken tegen de scherpste prijzen aanbieden. Kortom: bij ons ben je aan het juiste adres voor alle bedrijfsgeschenken. 

Contactformulier