AVIA Nederland

AVIA Nederland relatiegeschenken

Robitex in gesprek met haar klanten: AVIA Nederland

Iedere maand willen we een klein gesprek aan gaan met onze klanten om ook eens te laten zien wie er achter het bedrijf zitten. AVIA Nederland is al lang een klant van Robitex.  Wij stelden kort een paar vragen aan Priscilla Nijenhuis - van Egmond, zij is onderdeel van de afdeling marketing en sales op het hoofdkantoor van AVIA in Soest.  We vinden het leuk dat we Priscilla kort een aantal vragen mochten stellen.

 

Kun je kort wat vertellen over AVIA Nederland?

“AVIA Nederland is de handelsnaam van Coöperatie AVIA Nederland U.A. en vormt samen met vijf zelfstandige ondernemingen in de brandstof- en smeerolie branche (B2C en B2B) AVIA Nederland. Met bijna 350 tankstations zijn we goed vertegenwoordigd in Nederland."

 

"AVIA heeft als missie om een klantvriendelijke en concurrerend geprijsde aanbieder te zijn van brandstof, energie en mobiliteits service concepten gebruik makend van het internationale merk AVIA met een nationale & lokale slagkracht, een professionele no-nonsense aanpak en de beste personeelsleden, dealers, partners en toeleveranciers.” Wij als Robitex zijn erg trots dat wij al zeer lange tijd een van deze leveranciers zijn.

AVIA acties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"AVIA heeft daarnaast als visie de beste onafhankelijke brandstof & energie leverancier van Nederland te zijn door een klantvriendelijke & inspirerende unieke AVIA formule samenwerking (5 zielen 1 gedachte) met de beste werknemers, slagvaardige inkoop, retail- & technische support, altijd recht door zee (afspraak=afspraak en transparantie) en ruimte voor ondernemerschap resulterend in een gezamenlijke gecoördineerde groei en rendement voor AVIA leden en AVIA dealers."

 

Kun je wat meer vertellen over de samenwerking met Robitex?

“De samenwerking met Robitex loopt al velen jaren. Robitex beheert de webshop waar producten van AVIA besteld kunnen worden. Deze bestellen wordt door de verschillende stations zelf gedaan.  Het assortiment van Robitex is erg groot en wij bestellen er ook veel. Van Vlaggen tot pennen en daarnaast ook de bedrijfskleding.  De samenwerking loopt erg goed. Robitex is snel en zij hebben altijd alles op voorraad.”  

 

Wij leveren verschillende items aan AVIA Nederland die ze in een speciale omgeving zelf kunnen bestellen. Op die manier leveren wij aan alle 350 stations precies waar er op dat station behoefte aan is.

AVIA relatiegeschenken en bedrijfskleding

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ervaar jij de samenwerking met Robitex en haar personeelsleden?

“Robitex denkt mee in het huidige proces op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en verbetering hierop. Daarnaast denken ze mee met de uitbreiding van producten, ondersteunen ze in bestellingen en vragen van de stations. Dit wordt als prettig ervaren.”

 

Wij als Robitex zijn er trots op dat zo’n mooie klant als AVIA al jarenlang kiest voor een samenwerking met Robitex. Hierboven vind je een mooie voorbeeld van items die wij leveren aan AVIA Nederland. 

Contactformulier