test

Robitex is exclusieve partner van Aanstreekelijk:
verse streekproducten direct van de boer of molenaar!

Sinds kort zijn wij een exclusief en uniek partnership aangegaan met Aanstreekelijk. Aanstreekelijk levert allerlei typische Streekproducten, die rechtstreeks van de producent worden betrokken. Op deze manier geeft Aanstreekelijk deze producten een platform en bieden zij een duurzaam concept!

 

Beperk de voedselketen

Wist je dat je op een gemiddelde dag makkelijk voor 40.000 km aan voedselkilometers op je bord hebt liggen? Dit terwijl het grootste gedeelte van de producten letterlijk om de hoek te halen zijn.

 

Alle producten komen uit Twente en de Achterhoek, oftewel de producten hebben nooit meer dan 50 kilometer afgelegd. Dat is nogal een verschil met een wijn uit Zuid-Afrika: 13.000 kilometer!

 

Product paspoort

Het bewijs hiervoor wordt geleverd door het bijvoegen van een zogenaamd “Product paspoort”, waarop precies vermeld staat wat het product is, wie de producent is en hoeveel kilometers het product heeft afgelegd. Dit maakt het concept super uniek.

Hierdoor ondersteunen we onze mooie regio én hebben we heerlijke producten in de pakketten.

 

Gezond

test Weten waar je eten vandaan komt is gezond! Zo kun je precies achterhalen hoe het geproduceerd is en of dit voldoet aan jouw standaarden.

 

 

 

 

Ondersteun lokale boeren

test Doordat alles uit de streek komt, komt alles van lokale boeren. Dus door streekproducten te kopen ondersteun je direct de boer, de landbouwer, de molenaar en de lokale brouwerij.

 

 

 

 

Kerstpakket

test Samen met Aanstreekelijk stellen wij pakketten “op maat” samen voor onze klanten. Niet alleen de Streekpakketten, maar ook specifieke Kerstpakketten met bijv. oliebollenmix, kerstchocolade en kerst bakmix behoren tot het aanbod.

 

 

 

Wil je dus echt iets unieks geven aan je relaties, denk dan eens aan een dergelijk pakket! Wil je meer informatie?

 

Neem dan contact met ons op via altijdattent@robitex.nl of 053-7400179.

Contactformulier