Aanstekers bedrukken met logo

Aanstekers bedrukken met een bedrijfslogo blijft nog steeds een van de meest populaire manieren van het weggeven van relatiegschenken. Heel veel Nederlanders roken namelijk nog steeds en daarom is een aansteker nog een veel gebruikt artikel. De kracht van een bedrukte aansteker met logo zit hem ook in de herhaling. In ons blog "de kracht van een relatiegeschenk" wordt dit nog eens uitgelegd. Het bedrukken van een aanstekers is vaak goedkoop en daarom wordt een bedrukte aansteker vaak gebruikt als give away op beurzen en events. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten aanstekers waaronder een goedkope klassieke aansteker, aansteker met flessenopener of een multifunctionele aansteker met lampje
 

Bedrukte aansteker met logo als relatiegeschenk

Voor ieder doel en budget hebben wij een aansteker in het assortiment die je weg kan geven als relatiegeschenk. Daarnaast zijn ze allemaal te bedrukken met logo of andere persoonlijke boodschap. In de meeste gevallen is dit ook nog eens full colour. Vroeger waren de Bic aanstekers erg populair, maar tegenwoordig zie je ook steeds meer wat luxere aanstekers die gegraveerd kunnen worden en worden bijgevuld wanneer ze leeg zijn. Vind je in het bovenstaande assortiment niet waar je naar op zoek bent? Kijk dan eens op onze Relatiegeschenken voor jou webshop welke aanstekers we nog meer hebben. Heb je nog een specifiekere wens? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Onze collega's helpen je graag verder en vertellen je wat er allemaal mogelijk is bij het bedrukken van de aanstekers. 


Bedrukte aanstekers met logo

  • In de eerste plaats moet je uitzoeken of jouw doelgroep wel geschikt is voor reclame aanstekers. Want het bedrukken van aanstekers mag dan goedkoop zijn, als jouw doelgroep er niets aan heeft is het alsnog te duur.
  • Jouw budget is uiteraard van belang bij het uitzoeken van bedrukte aanstekers. De prijs is niet alleen afhankelijk van het model aansteker maar ook van de hoeveelheid kleuren waarin je jouw logo of tekst wilt laten bedrukken.
  • Bepaal goed jouw doel. Wat wil je bereiken met het weggeven van bedrukte aanstekers? Wilt je dat jouw logo er duidelijk in de originele kleuren op gedrukt wordt of kies je voor een opvallende tekst?
  • Aanstekers bevatten ontvlambaar gas. Recentelijk heeft DHL daarom besloten om geen aanstekers meer te vervoeren. Wij houden daar uiteraard rekening mee maar het is voor je ook handig om te weten wanneer je jouw aanstekers met opdruk wilt laten opsturen (bijvoorbeeld naar andere vestigingen)
  • Wil je liever een duurzaam geschenk? Neem dan eens een kijkje in onze duurzame relatiegschenken webshop met alleen maar duurzame geschenken. 


Waarom jouw aansteker bestellen bij Robitex?

  • Robitex bestaat ruim 27 jaar en levert aan zowel het MKB als aan grote landelijke organisaties al decennia lang promotionele artikelen in de breedste zin van het woord
  • Je kan jouw bedrukte aanstekers bestellen op elk gewenst tijdstip, dus ook ’s avonds of in het weekend
  • Bij de aansteker van jouw keuze staat de levertijd vermeld zodat je  direct weet wanneer je de bedrukte of gegraveerde aanstekers in huis heeft
  • Een aansteker laten bedrukken gaat eenvoudig en snel online door ons moderne bestelsysteem
  • Zonder tussenkomst van onze medewerkers ben je voor het bedrukken van jouw aansteker online altijd goedkoper uit

Wij zijn specialist in het bestellen en bedrukken van aanstekers. Bestel aanstekers eenvoudig in onze webshop of neem contact met ons op! 

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent