curio-wellant

Robitex B.V. wint aanbestedingen promotionele artikelen Wellantcollege en Curio

Robitex B.V. heeft in de afgelopen drie maanden twee grote aanbestedingen gewonnen; van Wellantcollege en Curio. De aanbestedingen bestaan niet alleen uit het leveren van promotionele artikelen voor studenten en docenten, maar ook uit het meedenken over relatiegeschenken voor afgestudeerden en relaties voor de verschillende locaties in het midden en zuiden van het land. In totaal gaat het over meer dan 50 vestigingen waaraan geleverd moet worden.

 

,,Wij zijn erg trots dat we gaan samenwerken met wederom twee zeer grote onderwijsinstellingen in Nederland”, aldus een tevreden Danielle Kaspers, eigenaresse van Robitex. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. “Met name onze duurzaamheidspropositie heeft de doorslag gegeven voor Wellantcollege. Curio heette oorspronkelijk ROC West-Brabant en is overgegaan op een nieuwe naam en logo en hiervoor hebben wij mooie innovatieve voorstellen gedaan, waardoor we de aanbestedingen hebben gewonnen.”

 

De verschillende scholen kunnen middels hun eigen op maat gemaakte shop de artikelen bestellen. De voorraad ligt in Enschede en vanuit hier kunnen we alle vestigingen makkelijk bedienen.

 

Het winnen van de aanbestedingen laten zien dat Robitex enorm groeiende is. “Na de opening van onze vestiging Amsterdam is dit weer een enorme positieve impuls voor onze organisatie”. 2020 Belooft een heel erg mooi jaar te worden”.

Contactformulier

Bewijs dat u geen robot bent