duuzaam

 

100% DUURZAAM, IS DAT MOGELIJK?

Ons wordt vaak de vraag gesteld of 100% duurzaam mogelijk is en dan antwoorden wij altijd dat dit helaas nog niet mogelijk is, maar wij doen wel ons uiterste best. Duurzaamheid zit in veel dingen.

 

Dit kan zitten in de interne en externe bedrijfsvoering waar we al veel aan doen. Verder zijn we trots op ons duurzame assortiment. Ecologisch, biologisch, MVO, MBO, fair trade, gerecycled en recyclebaar. Maar ook revolutionaire nieuwe materialen als alternatief voor het huidige materiaal. Een selectie die we met veel enthousiasme & betrokkenheid maken en dagelijks uitbreiden. Stuk voor stuk producten met een dieper verhaal. Een sterke basiscollectie duurzame producten is te vinden in onze Robitex Duurzame geschenken voor jou shop. Maar via onze persoonlijke services zijn de mogelijkheden nog veel uitgebreider. The sky is the limit.

 

PARTNERSHIPS

Soms gaan we nog een stap verder om onze duurzaamheidsambitie kracht bij te zetten en investeren we in het opzetten van (exclusieve of selectieve) duurzame partnerships. Hierbij is er een dubbelrol weggelegd voor het woord ‘duurzame’.

 

Aan de ene kant verbinden we ons voor langere tijd aan samenwerkingspartners. Samen willen we werken aan succes. Door innovatie of co-creatie. Nu en in de toekomst. Aan de andere kant sluiten we deze specifieke duurzame partnerships alleen met partners die ook een uitgesproken duurzaamheidsambitie hebben. In hun aanpak en/of in hun producten of diensten. Producten of diensten met een dieper verhaal. Zo investeren we samen in de toekomst. Daar houden we van.

 

duurzaam

Papieren tape

Wij zijn overgestapt naar papieren tape. Deze tape is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en kan gerecycled worden met de kartonnen dozen en verpakkingen. De papieren tape neemt geen onzuiverheden op en door het hoge kleefvermogen blijft de verpakking goed verpakt. Weer een stap in de groene richting!

 

 

Contactformulier